Arrangementen

Het plannen van een speciale dag of een bedrijfsevenement kan overweldigend zijn, vooral als het gaat om het regelen van catering. Daarom hebben we een aantal arrangementen vooraf geselecteerd voor degenen die zich overweldigd voelen door de keuzes. Maar geen zorgen, je kunt nog steeds mixen en matchen tussen arrangementen of zelfs je eigen arrangement samenstellen. En als het allemaal te veel wordt, zijn we hier om met je mee te denken.

Onze koks staan ​​klaar om met jou samen te werken vanuit onze professionele keuken om de perfecte en smakelijke opstelling te creëren voor jou en je gasten. Onze arrangementen voor 2024 zijn bijgewerkt met nieuwe menu’s, terwijl we de succesvolle en smakelijke opties behouden. 

Ons uitgelichte seizoensarrangement:

Onze arrangementen worden met regelmaat herzien en vernieuwd, om jullie zoveel mogelijk van de door ons bedachte heerlijkheden te laten proeven. Daarnaast werken wij met seizoensgebonden- of thema arrangementen, allemaal te vinden op deze pagina. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke BBQ lunch voor tussendoor, of arrangement in Halloween of aprés-ski stijl en natuurlijk kan de nieuwjaarsborrel niet ontbreken. Zodra deze thema’s actueel zijn maken we dit kenbaar via onze socials en plaatsen we de arrangementen op deze pagina.
Offerte
Grill'nSmoke
BBQ cateraar

Ook leuk voor u?

Ook voor een compleet drank arrangement kunnen wij zorgen. Er is immers geen betere combinatie dan een koud drankje op een warme zomerse dag met sissend geluid van de burgers op de BBQ op de achtergrond!

Zoals bij vele bekend zijn wij geen fan van de ‘standaard’ en daarom hebben we ook voor al onze vega(n) gasten een 100% vega(n) arrangement in elkaar geknutseld. 

In Foodtruck stijl echte originele Streetfood producten op jullie evenement ? Alles vers, huisgemaakt en direct vanaf de grill geserveerd. Klik op het Streetfood arrangement voor een greep uit onze mogelijkheden. Speciale wensen ? Geen probleem, vraag het ons gerust.  

Onze vaste arrangementen

Ook aan de gasten met speciale wensen wordt altijd gedacht. Veel van onze producten zijn bijvoorbeeld standaard al halal of glutenvrij gekruid, daarnaast hebben we een rijk assortiment aan vega/vegan gerechten en ook de gasten met allergenen worden niet vergeten.