Team

Maak kennis met onze professionele grillmasters en grillmedewerkers
die jouw catering tot een ware BBQ beleving zullen omtoveren

Team

Daniel van Erk

Onze dagelijkse gezagvoerder van dit mooie team. Na 20jaar in de IT heeft Daniel in 2022 zijn laptop ingeruild voor een paar BBQ tangen om van zijn uit de hand gelopen hobby zijn dagelijkse bezigheid te maken.

Lekker eten, leuke mensen, het vertier, de verhalen, de herinneringen en de uiteenlopende locaties zijn de dingen die Daniel het dagelijkse plezier geven in deze fantastische wereld van de Outdoor BBQ & Eventcatering.

Demi Sami

Laat je niet afleiden door haar stevige en mooie bos met krullen. Onder die krullen zit het talent van een octopus.

Net als Martijn ook blijven hangen vanuit het oude team geeft Demi niet alleen leiding op locaties tijdens cateringen, maar is ze ook nog eens het gezicht achter bijna alle social media aspecten en de website van GrillnSmoke.

In Griekenland is het een specialiteit op de grill, maar deze Polvo houden we graag nog even achter de grill.

Martijn van Oosterhout

De persoon die zonder twijfel zeker de meeste BBQ ervaring heeft van iedereen. Martijn is lekker blijven hangen vanuit het vorige team en wat een onmisbare kracht is hij.

Er is niemand die een grill en elementen zo goed beheerst als Martijn. Als er iemand is die van een hap zand nog wat lekkers kan maken, dan is het onze met recht te noemen “Pitmaster” Martijn wel.

Samuel Wezer

Een heerlijk ondernemende persoonlijkheid, dat is Samuel. 

Samuel is niet alleen Freerun instructeur en professioneel fotograaf maar ook nog eens iemand die weet wat hij moet doen met een BBQ tang.

Vanuit zijn roots weet Samuel ook heel goed wat lekker eten is. Die geheime receptjes van oma laten echter nog even op zich wachten.

We wachten af maar mogelijk gaan we nog een exotisch arrangement zien in 2024 binnen GrillnSmoke.

Qiqi Woudsma 

Voor die haar nog kennen, de Mien Dobbelsteen van GrillnSmoke. Een keiharde werker op locatie die er vervolgens ook nog eens voor zorgt dat alles weer spik en span is na afloop. Het opruimen en poetsen maken haar “zen” zoals ze zelf altijd zegt. En als dat niet lukt in de keuken, dan is er altijd nog dat heerlijk rondje fietsen op de Veluwe om weer tot jezelf te komen.

Steven Ruijs

Aangesloten bij het team in 2022 heeft Steven laten zien dat er veel potentie schuilt in hem.

Vooral het proeven van gerechten kan je aan hem overlaten.

Zijn goedlachse blik is altijd aanwezig en valt regelmatig op bij vooral de vrouwelijke helft van onze gasten op locatie.

Een echte “grillmaster” in wording met de verwachting dat Steven nog meer gaat laten zien van zijn grill talent in 2024 en daarnaast altijd kritisch zal blijven tijdens proeverij sessies.

Anouk Hooijer

Onze benjamin van het gezelschap. Anouk begon in de keuken bij GrillnSmoke maar ging al snel het veld in. Anouk absorbeert informatie als een spons en is bijzonder leergierig.

Op locatie is ze altijd bezig en dat siert haar. De gasten snel, zorgvuldig en kwalitatief goed bedienen is wanneer je haar ziet stralen.

Als er echt geknald moeten worden heb je aan Anouk een goeie. Wij denken hier goud in handen te hebben met deze rijzende festival ster binnen GrillnSmoke, en zijn bijzonder blij dat ze onderdeel is van ons team. 

Wesley Stevense

De rustheid zelve. 75 of 750man, dat maakt voor Wesley allemaal niet uit. Onverstoord serveert, grillt en bedient hij er lustig op los.

Ook toegevoegd aan het team in 2022 heeft Wesley over de breedte van het catering vak zich inmiddels veel aspecten eigen gemaakt.

Een welkome aanvulling voor elk team op elke locatie.

Pim

Boaz

Marielle

Zoë

Rutger

Indy