Zakelijke catering

Welkom bij Grill’nSmoke BBQ, dé specialist in authentieke zakelijke BBQ cateringen op locatie voor bedrijfsfeesten. Op ons Grillers hoofdkwartier gaan wij dagelijks aan de slag met onze missie “Wij maken de lekkerste gerechten, voor de leukste mensen op de mooiste locaties” om zodoende in elke culinaire behoefte voor elke gelegenheid te voorzien. 

Een bedrijfsfeest organiseren voor het jubileum van jullie bedrijf, een vrijdagmiddagborrel om een mooi project af te sluiten of simpelweg een heerlijke zakelijke catering op locatie om jullie collega’s of gasten in het zonnetje te zetten? Dan ben je bij Grill’nSmoke BBQ-catering aan het juiste adres. Met onze 5meter lange authentieke BBQ trailers zorgen wij ervoor dat niet alleen collega’s, maar bijvoorbeeld ook uw klanten kunnen genieten van heerlijk originele BBQ gerechten! Wij vinden het belangrijk om een onvergetelijke ervaring te creëren en begrijpen dat een succesvol bedrijfsevenement niet alleen draait om het eten, maar ook om de sfeer, presentatie en service. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner, ons gepassioneerde team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, met oog voor detail en een stijlvolle presentatie. Onze gasten “jullie dus” zullen versteld staan van de culinaire hoogstandjes die wij serveren waarbij we maar een doel voor ogen hebben, ” er samen voor zorgen dat jullie evenement een onvergetelijke indruk zal achterlaten waar nog lang over nagepraat wordt”. 

Food

Een BBQ catering op locatie is een originele, smakelijke en sfeervolle optie voor elk bedrijfsevenement. Dus waarom kiezen voor een standaard catering als jullie kunnen genieten van onder andere heerlijk gegrilde en gerookte producten in een ontspannen sfeer met een BBQ catering van Grill’nSmoke? 

“Wij houden niet van half werk, dus als we BBQ-en doen we het goed!” 

Grill’nSmoke verzorgt een spectaculair diner voor collega’s en/of klanten. Met onze 5meter lange authentieke BBQ trailers in combinatie met onze setup op locatie zorgen wij voor een echte eye-catcher waar iedereen lang over zal napraten. 

Wij hebben een ruime keuze aan door ons zelf samengestelde arrangementen, maar laten ons graag uitdagen om eigen inbreng te verwerken tot passend arrangement voor jullie event. Nog wat ruimte over na het diner ? Ook achteraf verzorgen wij een ruime keuze aan overheerlijke en originele dessert mogelijkheden. 

Allergenen of speciale dieet wensen zoals halal of vega(n) ? Geen enkel probleem. Vanuit onze eigen keuken bereiden we elk event persoonlijk voor. Dit stelt ons in staat daar waar nodig rekening te houden met gasten voor wie dat gewenst is, zodat ook zij kunnen genieten van een smaakvolle ervaring. 

Zakelijke catering

Stijl / looks

informatie

Als BBQ cateraar werken wij in de basis vanuit het “walking diner” concept. Dit betekent dat onze gasten niet gebonden zijn aan een vaste zitplaats, maar juist vrij kunnen bewegen en doorlopend kunnen genieten van de verschillende producten binnen het geselecteerde arrangement. Een walking diner creeert een informele, dynamische en gezellige sfeer waarin iedereen op zijn gemak kan genieten van de heerlijke smaken die wij te bieden hebben.

Liever een andere vorm van diner, lunch of borrel? Geen enkel probleem. Ook een strakke tafelschikking met  uitgeserveerd 5 gangen diner, of chique borrel met luxe hapjes en bubbels schuwen wij niet.  

Bijna al onze producten binnen de arrangementen worden rechtstreeks vanuit de grill geserveerd en ter plekke opgediend om die optimale kwaliteit van het product zo hoog mogelijk te houden. Op de door ons in te richten buffet tafels vindt je naast het servies dus geen Au Bain Marie bakken voor vlees en vis producten maar wel onze overheerlijke huisgemaakte salades en sauzen. 

Ook aan de styling wordt gedacht, waarbij we niet verloochenen wie we zijn, maar ons wel graag laten uitdagen om de perfecte match te creeren tussen vraag en aanbod. Een BBQ catering is stoer, gaaf en schreeuwt veelal “festival”, maar kan ook chique en feestelijk zijn. Op dit moment zijn onze uitgifte punten (kook stations) nog van sloophout en gaan deze al wat jaren mee. Binnenkort zullen deze vervangen worden voor nieuwere exemplaren meer van deze tijd. Behalve een bijzonder frisse stoere look stellen deze nieuwe kook- uitgifte punten ons in staat de algehele uitstraling op locatie nog beter af te stemmen op het thema dan wel insteek van jullie evenement. 

Drinks

“BBQ and drinks are the perfect way to bring people together.”

Als aanvulling op onze heerlijke BBQ gerechten, zijn wij tevens in staat om het feest helemaal compleet te maken door het serveren van de nodige koude versnaperingen. Van een basis arrangement met bieren, wijnen, frisdranken en sappen tot champagne en prosecco momenten aan toe, niks is te gek. Wij verzorgen dit op twee manieren.

  • Sloop houten ijsbar: Hierin wordt het gewenste drank arrangement reeds gekoeld uitgestald en verder koel gehouden met ijsblokjes. Wij zorgen voor de opbouw en uiteindelijk de afbouw van de ijsbar en dat deze gedurende de beschikbaarheid continue wordt bijgevuld waar nodig van zowel de dranken als het ijs. 
  • Smokey trolley:  Nieuw toegevoegd aan het assortiment is onze Smokey trolley. Een volledig verrijdbare (hij past zelfs in de meeste liften) luxe mobiele bar die het aspect van heerlijke drankjes een nieuwe dimensie geeft door zijn compacte maar chique uitstraling. Met de ingebouwde koeling serveren we drankjes nóg kouder dan normaal voor die extra warme dagen. De ‘Smokey trolley’ kan gebruikt worden voor reguliere drank arrangementen, thema arrangementen maar ook voor die speciale gelegenheden die vragen om bijvoorbeeld Champagne of Prosecco.  

Benieuwd naar de drankjes die wij aanbieden? 

Zakelijke catering

Thema's

Even een ander sfeertje creeeren? Bij Grill’nSmoke bieden wij ook thematische BBQ cateringen aan. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Mexican’ of een ‘All American’ BBQ, maar vergeet ook de bekende thema’s als het OktoberFest, Halloween en uiteraard de kersttijd niet.

Bij een thematische BBQ catering genieten uw gasten van heerlijke gegrilde gerechten in de stijl van het gewenste thema. Onze grillmasters zorgen ervoor dat elk gerecht hernoemd en afgestemd wordt op het specifieke thema, zodat uw gasten naast die authentieke smaakbeleving zich ook even wanen in bijvoorbeeld een Cantina in Mexico of zich begeven in het Tiroolse berggebied. 

Stel je eens voor: een zonnige middag, heerlijke geuren van gegrild vlees en groenten, en een ontspannen sfeer waarin jullie gasten samen kunnen genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Een Mexicaanse BBQ met maiskolven, pulled beef taco’s en kippendij gemarineerd in tequila óf een American BBQ met sappige Cheeseburgers, brisket en lang gegaarde pulled pork. 

Een thematische BBQ is niet alleen een culinair hoogtepunt maar versterkt tevens de teamgeest en saamhorigheid binnen een groep collega’s, vrienden of klanten. 

Dus waar wacht je nog op? Laat ons die onvergetelijke thematische BBQ voor jullie organiseren en geef al jullie gasten een ervaring om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

BBQ cateraar

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om jullie bedrijfscatering tot in de puntjes te regelen. We kijken er naar uit om samen een spectaculair event te creëren!