Wij worden regelmatig gevraagd of we ook een catering kunnen doen voor een groep, kleiner dan 50 personen. Wat mag zo’n BBQ kosten? Laten we voorop stellen: wij houden van BBQ-en en doen dat het liefst voor iedereen, op iedere lokatie, op ieder moment. Maar: we zijn een professioneel bedrijf en doen nooit concessies aan kwaliteit! En dus, werkt het als volgt:
CATERING VOOR 20 OF 100 PERSONEN?
Met een catering zijn wij altijd (minimaal) zo’n 21 uur ‘in de weer’….
1 uur bezig met inkopen (1 persoon)
2 uur bezig met voorbereidingen (snijden, marineren, salades maken, sausen maken, etc) met 2 personen
1 uur reistijd ‘heen’ (afhankelijk van de lokatie, natuurlijk) met 2 personen
4 uur terplekke (opbouwen, bbq opstoken, gerechten bereiden, gerechten serveren) met 2 personen
1 uur reistijd ’terug’ (afhankelijk van de lokatie, alweer) met 2 personen
1/2 uur opruimen (alles weer terug op de juiste plaats) met 2 personen
1 uur afwassen (ja, we zijn propere types) en de BBQ weer helemaal schoonmaken, met 2 personen
1 uur voor alle administratieve handelingen vooraf (contact via de mail, offerte, bevestiging) en na (factuur), 1 persoon