Heb je binnenkort iets te vieren op kantoor en ben je op zoek naar een goede cateraar? Of wil je je collega’s, werknemers of relaties zomaar eens verrassen? Nodig Grill’nSmoke BBQ Catering uit voor een subliem BBQ-feest! En ja, ook gewoon in de winter. Júist in de winter. Gezellig tijdens Halloween, de kerstborrel of nieuwjaarslunch om een vuurkorf heen met heerlijk vers eten van de barbecue, wie maak je daar niet blij mee?🔥

LEKKERSTE WINTERSE GERECHTEN

Zoals we ’s zomers frisse salades maken, houden we ons in de koude maanden bezig met de lekkerste herfst- en wintergerechten. Van winterse groentesoepen zoals erwtensoep en pompoensoep uit een gietijzeren ketel tot de lekkerste wildstoof en stamppotten. En wat dacht je van een worst gevuld met kastanjes en geitenkaas? Je begrijpt, alles is mogelijk.

SFEERVOL AAN TAFEL

Is één voorwaarde voor een geslaagde barbecue niet dat het lekker warm is? Zeker! Daarom zorgen we er ook ’s winters voor dat het lekker warm is aan tafel. Als wij langskomen, nemen we vuurkorven, vuurtonnen, terrasheaters en een 5 meter lange houtgestookte barbecue mee. En bij het eten lekker een glühwein, biertje, wijntje en warme chocolademelk. No way dat iemand het koud heeft!

PERFECT CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN

Of het nu voor Halloween, de sinterklaasborrel, het kerstfeest of de nieuwjaarsreceptie is, samen eten is altijd een goed idee. Met familie, vrienden, maar ook met collega’s. Het is voor de teambuilding goed om soms even in een andere setting bij elkaar te komen dan alleen maar tijdens de snelle dagelijkse lunchpauze.

PROFESSIONELE KEUKEN

Als fulltime BBQ’ers beschikken wij over een professionele keuken die aan alle eisen voldoet. We zijn geen foodtruck die zomaar even wat eten klaarmaakt. We zijn een professionele keuken met de juiste papieren, zoals sociale hygiëne.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Naast eten zorgen we ook voor olielampen, sfeervolle led-verlichting en tenten (bij regen). Grill’nSmoke levert een totaalpakket voor een geslaagde kerstborrel, winterse bruiloft of bedrijfsfeest.

Wil jij een uniek winters BBQ-feest?
Bel dan naar 0172-750771 en laat ons weten wat jullie lekker vinden. Dan maken wij vrijblijvend een offerte! Ga je liever zelf achter de barbecue staan? Check dan in ieder geval even deze 5 tips voor het organiseren van een winter BBQ! https://www.grillnsmoke.nl/winter-bbq-organiseren-5-super-tips-voor-jou