EEN WINTER BBQ IS SUPER GEZELLIG EN SFEERVOL.

IMG_9440

Hier volgen 6 super-tips om jouw Winter-BBQ zeker tot een succes te maken:

  1. Zorg voor minstens 2 vuurkorven. Het is lekker om je hieraan te kunnen warmen. Voldoende, droog hout is natuurlijk een vereiste! Begin met kleine stukken hout en bouw dit langzaam op met grotere stukken. Zet een vuurTON op een paar losse (bak)stenen, want de hitte kan de ondergrond beschadigen.

  2. Pas je menu aan. In de winter scoort “stevige kost” als erwtensoep, grote(re) braadstukken, kalkoen of zelfs wildgerechten beter dan lichte gerechten als vis en groenten. Wij hebben smakelijke ervaring met ‘Pulled Boar’, van wild zwijn. Onze Chef Dennis maakt daar, op verzoek, een schitterende Calvados-saus bij.

  3. Glühwein! Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk warm en als je een beetje handig bent, maak je ‘m zelf: Lees hier hoe. Een alcoholvrij alternatief voor kids en non-alco’s is natuurlijk warme chocomelk.

  4. Leuk: zet een kist/krat klaar voor je gasten met dekens, mutsen, handschoenen en dergelijken.

  5. Schoenen met rubber zolen. Zet deze tip ook in de uitnodiging aan je gasten, het zou jammer zijn als optrekkende kou je gasten te snel weer naar binnen stuurt.

  6. GEEN Zweedse fakkels! Deze dingen zien er leuk uit, maar branden matig en stinken uren in de wind. Lekker achterwege laten dus…..

Wij van Grill’nSmoke barbecuen het hele jaar door met een enthousiast en professioneel team. Graag verzorgen we ook jullie BBQ(feest). Vele bedrijven en particulieren gingen jullie voor. We hebben een prachtige winter-brochure, die we jullie op aanvraag toesturen.

Offerte aanvragen


Wil jij een uniek kerstdiner, nieuwjaarsbijeenkomst of winters feest? Bel dan met 0172-750771, maak jouw wensen kenbaar en wij maken vrijblijvend een offerte op maat!