Arrangementen

Er valt al genoeg te regelen rondom een bruiloft of bijvoorbeeld zakelijke vertier voor uw klanten. En dan dient er ook nog een catering arrangement samengesteld te worden. Wij snappen dat als geen ander en hebben daarom voor een ieder met keuze stress een aantal arrangementen vooraf voor u samengesteld. Dat neemt niet weg dat er lustig op los gemixt en gematcht kan worden tussen de arrangementen maar ook eigen inbreng is gewoon mogelijk. Is het toch allemaal teveel, dan denken we graag met u mee.

Onze chefs staan voor u klaar om vanuit onze professionele keuken met u mee te denken en zo voor u en uw gasten het perfecte, maar vooral smaakvolle arrangement te bereiden en uiteindelijk op locatie aan u op te dienen.

Onze arrangementen voor 2023 zijn weer helemaal up-to-date. Nieuwe menu’s zijn gekomen, succes- en smaakvolle gebleven en daar waar nodig aangepast. Daarnaast is het altijd mogelijk om met elkaar jullie eigen unieke menu samen te stellen.

Ons uitgelichte seizoensarrangement:

Onze arrangementen worden met regelmaat herzien en vernieuwd, om jullie zoveel mogelijk van de door ons bedachte heerlijkheden te laten proeven. Daarnaast werken wij met seizoensgebonden- of thema arrangementen, allemaal te vinden op deze pagina. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke BBQ lunch voor tussendoor, of arrangement in Halloween of aprés-ski stijl en natuurlijk kan de nieuwjaarsborrel niet ontbreken. Zodra deze thema’s actueel zijn maken we dit kenbaar via onze socials en plaatsen we de arrangementen op deze pagina.
Grill'nSmoke
Grill'nSmoke
BBQ cateraar

Ook leuk voor u?

BBQ catering alleen als diner ? Wij BBQen het hele jaar door en maken zelfs ontbijt van de grill indien gewenst, maar laten we gewoon eerst beginnen met een heerlijk lunch. Een beetje van de grill en een beetje van onszelf. 

Zoals bij vele bekend zijn wij geen fan van de ‘standaard’ en daarom hebben we ook voor al onze vega(n) gasten een aantal mooie gerechten op de kaart gezet. 

Onze festival- of evenement toppers ook op jullie foodtruck- of ander evenement hebben ? Geheel in festival stijl serveren wij alles direct en vers van de grill. Klik op het arrangement hierboven om de mogelijkheden aan te vragen. 

Onze vaste arrangementen

Ook aan de gasten met speciale wensen wordt altijd gedacht. Veel van onze producten zijn bijvoorbeeld standaard al halal, daarnaast hebben we een rijk assortiment aan vega/vegan gerechten en ook de gasten met allergenen worden niet vergeten.