Blog

mei03

Barbecue Catering, hoe maken we het nóg leuker?

Barbecue Catering: van hobby naar beroep!

Barbecue catering is Plezier!

Niet alleen voor ons, als BBQ-specialisten, maar vooral voor jullie: onze gasten  😛 Jullie kunnen lekker, met een drankje in de hand, toezien hoe wij ons in het zweet werken om voor jullie de lekkerste gerechten te bereiden. En barbecuen is wat we leuk vinden, dus dat doen we altijd met plezier. Barbecue catering is a way of life…. En onze grote, houtgestookte smokers: die zijn toch zeker ‘fun’ om naar te kijken? Ik (Joost, eigenaar/oprichter) ben ondertussen 6 jaar iedere dag met barbecueën bezig en het voelt nog steeds niet als werk.

Barbecue catering is Passie!

Alle Grill’nSmoke teamleden delen de passie voor eerlijk, lekker eten. Vlees van bevriende boeren, we vertellen jullie en je gasten er graag over. We vertellen over de afkomst, de kruiden en de bereidingswijze. Weten wat je eet en waar het vandaan komt, verhoogt de beleving. Wij houden van wat we doen en we doen waar we van houden: de lekkerste gerechten maken op de BBQ, voor de leukste mensen op de mooiste locaties. De passie spat er af!

Barbecue Catering is Professioneel

Barbecueën is een vak! Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde. Recentelijk is Grill’nSmoke gecertificeerd als ‘erkend leerbedrijf’ en leiden wij ‘youngsters’ op tot volwaardige BBQ-koks. Vanuit een professionele keuken in ons Headquarters in het ‘pittoreske’ Alphen aan den Rijn bereiden we alle bbq-cateringwerkzaamheden voor en zorgen we dat alles (goed gekoeld) op locatie aankomt.

Met Prachtige Producten een geslaagde Barbecue!

Eerlijk is eerlijk: we snappen écht niet dat er nog cateraars zijn die dozen van de groothandel openscheuren en zichzelf verliezen in het verbranden van inferieure producten als pingpong-sticks en Hawaii-spiezen. Kom op zeg! Bij ons komt dit niet voor: wij bereiden zelf onze heerlijke hamburgers, van het mooiste vlees dat we kunnen vinden, van boeren die we kennen….. We kruiden en marineren zelf alle vis- en vleesgerechten, tot in perfectie. Subtiel, zodat iedereen vooral de sterke basis (het vlees of de vis zélf) proeft. Meer heb je simpelweg niet nodig.

Toffe Barbecue Catering valt of staat met Presentatie

Naast de gerechten, vinden we het ook tof om alles op een zo mooi mogelijke manier te presenteren. Onze smokers zijn eye-catchers, maar ook onze barren van sloophout zien er goed en origineel uit.

Grill'nSmoke's barbecue catering

Het is toch tof, dat je niet van die vreselijke plastic ‘voerbakken’ hebt staan, maar leuke Marokkaanse of emaille schalen? Nou dan! Wij delen die mening en denken dan ook over alles goed na, voor we het presenteren. Hebben we ons enthousiasme overgebracht? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt van ons onze brochure met hierin de lekkerste menu’s.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.