Blog

Amsterdammers, opgelet! Grill'nSmoke is dé professionele BBQ-partner die graag uw BBQ-catering verzorgd! Low & slow, houtgestookt en 1e kwaliteit ingrediënten.

mrt06

Amsterdamse BBQ Catering

Sunday Market Westergasfabriek

Een échte houtgestookte BBQ in Amsterdam?

Grill’nSmoke is geboren en getogen in Amsterdam! Op de Pure Markt in Park Frankendael hebben we de 1e worstjes gebakken. De befaamde salieworstjes van de Berkshire Butcher, eerst vanaf een kleine BBQ, maar al snel vanaf een heuse houtgestookte Smoker. Al vrij snel volgde de Sunday Market op het Westergasterrein en op datzelfde terrein stonden we later o.a. op de Rollende Keukens, Pitch en De Wereld Draait Buiten.

Inmiddels hebben we ook regelmatig cateringklussen gedaan in Amsterdam. Met onze ‘kleinste’ BBQ’s in de tuin van fraaie (grachten)panden en met de grote XXL BBQ’s op bedrijfsterreinen en in parken. Zo zijn we met de Pure Markt ook vertegenwoordigd in het Amstel Park en het Beatrix Park. We doen ook al een aantal jaren de BBQ bij een ‘opvanghotel’, waar een divers gezelschap van (voormalig) daklozen zich onze BBQ-kunsten goed laten smaken! De niet-dakloze Amsterdammers zijn best verwend, qua lekker eten! Werkelijk alles wat je aan eten kunt bedenken is immers in de stad te koop. Vandaar dat de BBQ catering van Grill’nSmoke een ‘vaste’ match is voor het Amsterdams publiek.

We leveren niet alleen aan de Amsterdammers, maar hebben ook een aantal van onze leveranciers in 020: zo is ‘onze’ visboer Henry gevestigd in Amsterdam, net als onze groothandel ‘De Kweker’ en onze bezorg-bakker. Privé gaan we heel graag lunchen op de Haarlemmerstraat, bij Ibericus of bij de Doner-kraam op de Dappermarkt. En als we midden door het centrum rijden, moeten we echt even bij Holtkamp naar binnen om gevulde koeken te halen.

Maar tot zover onze lofzang op culi-Amsterdam. Kijk snel in de agenda wanneer we weer in de buurt zijn en…. kom vooral onze BBQ-kunsten proeven! Volg de rook naar Grill’nSmoke.

Wist je trouwens al dat ‘onze’ Berkshire Butcher iedere woensdag op de boerenmarkt op het Haarlemmerplein staat? Je kan er terecht voor het beste varkensvlees van Nederland én onze beroemde BOB-burger. BOB staat voor ‘Best of Both’, omdat hij gemaakt wordt van Paul’s Hereford-runderen en de Berkshire-varkens van boer Kees. Frank brengt deze 2 samen, tot een smaakvolle burger!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.