Blog

mrt12

BBQ Catering in België

Grill'nSmoke @ Grote Markt Antwerpen

Wij komen graag (en regelmatig) in België! Onze Zuiderburen houden (net als wij) van lekker eten en dat schept een band… BBQ-catering kent geen grenzen 🙂

Daarnaast vinden wij de Belgen gezellig, bescheiden en waarderen we hun gastronomische kennis. En niet te vergeten: ons favoriete restaurant, Grillhouse 77 (gevestigd aan de Lange Leemstraat 77) zit in Antwerpen.

De afgelopen jaren hebben wij diverse bruiloften in Vlaanderen van een smaakvol diner mogen voorzien, onder andere in Antwerpen, Brasschaat, Essen, Leuven en Sprimont. Ook zakelijke catering in België is ons niet vreemd, zo stonden we in Brussel een Algerijns menu te bereiden toen de Rode Duivels tegen Algerije speelde, en hadden we recent een prachtige klus aan de rand van het circuit in Spa Francorchamps.

Waar veel Nederlanders wat terughoudend kunnen zijn op het gebied van ‘nieuwe dingen proeven’, denken wij te weten dat dat minder geldt voor de Belgen. En natuurlijk doen we daar extra ons best voor, zo marineerden wij onlangs nog procureurlapjes met Leffe Bruin (en grove mosterd) en maakten wij voor gegrilde kippendijfilet een zoete saus met Leffe Ruby. Kijk, zo krijg je iedereen snel enthousiast, natuurlijk!

Voor het aankomend seizoen hebben wij wederom al weer een aantal Belgische bruiloften vast mogen leggen. We komen met onze mobiele XL BBQ’s graag de grens over!

Voor BBQ-catering op uw bruiloft in Vlaanderen, zijn wij dé partner!

Lekkerste BBQ van België vlaanderen bruiloft catering

 

 

 

 

 

 

Ook de (van oorsprong Rotterdamse) Swan Market is een aantal (zon)dagen per jaar in Antwerpen te vinden en daar doen wij graag aan mee. Op het prachtige plein bij het stadhuis van Antwerpen, op de Grote Markt, hebben we al een aantal keren met succes onze Pulled Pork aan de vele Vlamingen en touristen laten proeven.

Waar wij eigenlijk als motto hebben ‘saus is glijmiddel voor slecht vlees’, zijn het juist de Vlaamse sauzen van o.a. De Vos/Lemmens en Vleminckx waar we wel van houden.

We passen ons uiteraard aan: gegrilde aardappeltjes worden ‘patatten’ en gegrilde groenten worden ‘groentjes’. Zo zijn we dan ook wel weer!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een BBQ-catering op jullie Belgische Bruiloft?

Kijk eens op onze bruiloften-pagina of lees onze blog over de Bourgondische tafel. Vraag gerust een offerte op, we mailen je graag onze arrangementen en de daarbij behorende prijzen. Uiteraard verzorgen we ook graag maatwerk. Houdt er wel rekening mee dat wij partijen verzorgen vanaf 75 diner-gasten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.