Blog

feb19

BBQ catering voor 1.500 man…..appeltje / eitje

grill'nsmoke grill burgers, worst, asperges en mais

“Weet je wat leuk zou zijn?! Als we een BBQ zouden kunnen doen voor onze klanten en personeel op ons jubileum!”
“Ben je niet goed?! Dat is ruim 1.500 man!!!”
“We kennen toch die jongens van Grill’nSmoke misschien dat zij iets kunnen regelen. Zij doen toch ook zakelijke catering?!

Jazeker….. dat kunnen we. We zijn wel het een en ander gewend zo langzamerhand! We zijn zeker niet vies van een kleine BBQ, maar draaien ons hand niet om voor aantallen van 1.500 man. Grill’nSmoke BBQ Catering beschikt over een aantal grote BBQ’s, een koelwagen en diverse kleinere modellen om vanuit onze barren (gemaakt van sloophout) alle monden te voeden.

Professionaliteit en kwalitieve zakelijke catering

Met verschillende uitgiftepunten vermijden we lange rijen en garanderen we een vlotte BBQ, waar niemand iets te kort zal komen. Een spektakel van rook en vuur waarover nog lang nagepraat zal worden. Ook ons personeel heeft veel ervaring opgedaan op de grotere festivals zoals Pinkpop of North Sea Jazz en de grotere bedrijfsfeesten. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat onze producten zelfs bij grote aantallen van top kwaliteit zijn. Door onze passie voor het vak en de professionaliteit van onze koks maken wij er een waar feest van.

Dus denk bij uw volgende

zakelijke evenement ook eens aan Grill’nSmoke en laat de organisatie aan hen over, geen zorgen bij het organiseren van het feest en de mogelijkheid om te genieten van je rust. Het is immers ons beroep! En onze passie 😉

Meer over onze zakelijke catering

Neem dan gewoon even contact met ons op via:
Telefoon: 0172 750771
E-mail: info@grillnsmoke.nl

Of via ons online contactformulier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.