BBQ catering

Op zoek naar een compleet verzorgde BBQ catering voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Barbecue cateraar Grill’nSmoke is dé barbecue catering specialist voor (bedrijfs)evenementen, bruiloften en festivals. Met een gemotiveerd team delen wij de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten. Bij Grill’nSmoke verzorgen wij BBQ cateringen met respect voor milieu, mens en dier. De meeste ingrediënten zijn dan ook van biologische oorsprong of tenminste afkomstig van Nederlandse boeren en telers. Onze rollende keukens (BBQ-aanhangers van minstens 5 meter lang) rijden wij graag naar je toe. We hebben geen stroom of water nodig en kunnen dus overal een heerlijke BBQ voor jullie verzorgen. Lees er meer over op deze site en leer ons beter kennen door onze BLOGS te lezen.

Wij leveren graag maatwerk, maar doen hierbij nooit concessies aan kwaliteit en originaliteit! Grill’nSmoke staat op de mooiste locaties, voor de gezelligste mensen, de beste etenswaren te bereiden. Wij zijn te vinden op menig evenement en festival, een aantal geselecteerde markten en bij bedrijven en particulieren voor bijvoorbeeld bruiloft catering.

Onze arrangementen worden steeds vernieuwd, zodat we onszelf elk jaar weer kunnen overtreffen. Benieuwd naar onze heerlijke arrangementen?

Grill'nSmoke is

Bruiloft catering

Op jullie speciale dag willen jullie natuurlijk dat alles perfect geregeld is, inclusief het eten. Bij Grill’nSmoke zorgen wij ervoor dat jullie bruiloft een smaakvolle en onvergetelijke ervaring wordt! Met onze complete BBQ catering service nemen wij jullie alle zorgen uit handen, zodat jullie kunnen genieten van heerlijk gegrild vlees, verse salades en smakelijke bijgerechten. Laat ons jullie bruiloft omtoveren tot een waar smaakfestijn waar jullie en jullie gasten nog lang over zullen napraten. Met Grill’nSmoke is het feest compleet!

BBQ Catering
BBQ catering

Zakelijke catering

Laat Grill’nSmoke jouw zakelijke evenement omtoveren tot een onvergetelijke BBQ ervaring! Onze complete BBQ cateringen zorgen voor smaakvolle gerechten, professionele service en een relaxte sfeer. Van de perfect gegrilde steaks tot de huisgemaakte salades en bijgerechten, wij regelen alles tot in de puntjes. Zo kun jij zorgeloos genieten en indruk maken op jouw gasten. Met Grill’nSmoke wordt jouw zakelijke evenement een ware culinaire beleving!

Event catering

Met Grill’nSmoke haal je de échte smaakbeleving van de barbecue in huis! Onze BBQ cateringen zijn perfect voor evenementen en festivals, waar onze ervaren grillmasters de meest verrukkelijke gerechten bereiden. Van sappige Cheeseburgers en smakelijke Spareribs tot heerlijke broodjes, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat ons je evenement compleet verzorgen met onze smaakvolle BBQ cateringen! 

BBQ Catering