braden, grillen, roken, bakken en meer….
Grill’nSmoke gebruikt hierbij voornamelijk pure, biologische ingrediënten. Daarnaast stoken wij onze BBQ trailers met lang gedroogd eikenhout. Deze houtsoort past perfect bij een diversiteit aan producten en biedt een optimaal smaakresultaat.
Naast onze beroemde “Pulled Pork Cheeseburger”, de lekkerste huisgemaakte salades en sauzen, hebben we vaak grote(re) stukken vlees en vis in het rook-gedeelte. Wanneer deze hun ultieme gaarheid hebben bereikt, snijden we mooie porties voor jouw gasten, onze klanten. Doordat er op lage temperatuur wordt gerookt, stollen de eiwitten in plaats van dat deze open knappen en krijgt het vlees een mooie rooksmaak. Dit resulteert in prachtig gegaard stuk vlees of bijvoorbeeld vis met een unieke smaaksensatie die je bij zal blijven!
NIET ALLEEN DE VLEESETERS KUNNEN HUN HART OPHALEN
Liefhebbers van vis en groenten, maar ook gasten met speciale dieet wensen of allergenen kunnen wij verrassen met prachtige gerechten zoals bijvoorbeeld een verse soep van gegrilde paprika, gerookte patattekes , gegrilde courgette en ter plekke gerookte zalm -zoals-u-nog-nooit-eerder-at.
Vega/vegan of halal wensen ? Veel van onze producten zijn standaard al halal, en in onze professionele voorbereidingskeuken bedenken wij geregeld nieuwe vega/vegan gerechten die ook de hardcore vleeseters zullen doen verbazen.
WIJ SERVEREN…
Het merendeel van onze producten rechtstreeks vanuit onze smokers(s) bij u op het bord zonder tussenkomst van de bekende Au Bain Marie bakken. Die zijn bij ons ten strengste verboden voor vlees en vis producten.
Uw diner in de basis als Walking Diner concept, maar schuwen een strakke planning, tafelschikking of het uitserveren niet.