Werkwijze

Bij Grill’nSmoke doen we niet aan standaard, maar exclusieve outdoor catering op maat!

Voor ieder feest, bruiloft, evenement, privé of zakelijk. Bij barbecue catering door Grill’nSmoke staan jij en jouw gasten vooraan! Of het nu 75 of 750 gasten zijn, een bruiloft, jubileum of bedrijfs BBQ:

“Wij zorgen ervoor dat jij je niet over het eten hoeft te bekommeren”.

Grill’nSmoke maakt gebruik van enthousiaste maar vooral professionele medewerkers. Wij vinden dat naast de passie van de medewerkers, het ook belangrijk is dat zij professioneel opgeleid zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

WIJ KUNNEN…

braden, grillen, roken, bakken en meer…. Grill ’nSmoke gebruikt hierbij voornamelijk pure, biologische ingrediënten. Wij stoken onze BBQ met eikenhout voor een optimaal smaakresultaat.

Naast onze beroemde “Pulled Pork Cheeseburger”, de lekkerste huisgemaakte salades en sauzen, hebben we vaak grote(re) stukken vlees en vis in het rook-gedeelte. Wanneer deze hun ultieme gaarheid hebben bereikt, snijden we mooie porties voor jouw gasten, onze klanten. Doordat er op lage temperatuur wordt gerookt, stollen de eiwitten in plaats van dat deze open knappen en krijgt het vlees een mooie rooksmaak. Dit resulteert in prachtig gegaard stuk vlees of bijvoorbeeld vis met een unieke smaaksensatie die je bij zal blijven!

NIET ALLEEN DE VLEESETERS KUNNEN HUN HART OPHALEN

Ook liefhebbers van vis en groenten, maar ook gasten met speciale dieet wensen of allergenen kunnen wij verrassen met prachtige gerechten zoals een soep van gegrilde paprika, gerookte aardappels, gegrilde courgette en ter plekke gerookte zalm -zoals-u-nog-nooit-eerder-at. 

Vega/vegan of halal wensen ? Veel van onze producten zijn standaard al halal, en in onze professionele voorbereidingskeuken bedenken wij geregeld nieuwe vega/vegan gerechten die ook de hardcore vleeseters zullen doen verbazen.

Grill’nSmoke is niet zomaar een cateraar: ons vak is BBQ catering en dat doen we goed!

BBQ cateraar