Blog

Fulltime BBQ'er Joost vertelt over catering op je bruiloft. Over enge bruidsbeurzen en mooie buitenlokaties.

sep03

BBQ op je bruiloft, hoe wij daar over denken….

Wat zijn ze lief!

Inmiddels hebben we al best wat diners (en een lunch!) op bruiloften mogen verzorgen. Stuk voor stuk leuk en lekker! Ik blijf het toch een mooie blijk van vertrouwen vinden, als een bruidspaar je hun “ultieme diner” toevertrouwd. Je trouwt tenslotte maar 1 keer, toch? Zonder gekheid: het is een ere-klus. En we doen dan nét dat ene beetje extra: veldbloemen op tafel, mooi opgemaakte bordjes, extra feestelijke gerechten en een ontspannen en gezellig team. Dat maakt het nog mooier en feestelijker.

Zo’n ‘enge’ bruidsbeurs….

Leuk weetje: toen we in de gaten kregen dat meer en meer (aspirant) bruidsparen ons wisten te vinden, kregen we de smaak te pakken en zijn we op een bruidsbeurs gaan staan….. Wat een fiasco was dat! Ik snapte er niets van: onze haren in model, mooiste outfits aan, BBQ en auto gepoetst én voorzien van bruidsboeket op de Landrover Defender…. en niemand zag ons staan! Slechts 1 leuk gesprek en toen we met deze leuke dame in kwestie naar de door haar uitgezochte (prachtige!) huwelijkslocatie gingen, deed zij daar een uitspraak die voor mij in 1 klap alles duidelijk maakte. Ze vertelde tegen de locatie-eigenaar: “dit is Joost, die heb ik ontmoet op die vreselijke bruidsbeurs, waar ik door vriendinnen mee naar toe was gesleept….”. Het kwartje viel: bruidsbeurs-publiek is niet ons publiek! Op de beurs lopen meisjes die dromen van grote witte jurken-met-meters-lange-sleep, dwarsfluitisten die “my heart will go on” spelen en duiven loslaten. Ik zal dan best wat chargeren, vergeef het me.

Lekker buiten aan lange houten tafels!

“Onze bruidsparen” willen lange houten tafels in een groene omgeving, waar de gasten lekker door-elkaar-zitten en samen genieten van een vers bereide maaltijd met prachtige producten. Geen tafelschikking en strak georganiseerde gangen, maar de mooiste gerechten op tafel en koks die je kunnen vertellen wat ze voor je snijden en bereiden. En waar het vandaan komt. En je vragen of je het ook zonder saus wil proeven (omdat saus eigenlijk glijmiddel is voor matig vlees!). Gewoon het allerlekkerste op jullie bruiloft? En het moet er ook tof, mooi, origineel en robuust uitzien? Laat de catering voor je bruiloft aan ons over!

We hebben alweer boekingen staan voor 2016, natuurlijk hopen we op stralend weer en lange, lichte avonden. Zelfs in begin maart hadden we nog een stoer bruidspaar dat hun diner in een prachtige, Noord-Hollandse boerderij gaf. Er móest gebarbecued worden, dus hadden we onze tent opgezet en een heater aangezet die, samen met de BBQ’s, de ergste kou heeft verjaagd. Het was een knus samenzijn en we hebben genoten!

Wil je meer weten? Bel 0172-750771, mail naar info@grillnsmoke.nl of vraag hier gelijk een offerte aan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.