Blog

feb13

Uit de praktijk: blog én tips van een BBQ-cateraar:

Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Eva Groenendijk en ik ben 23 jaar oud. Sinds mei 2018 werk ik fulltime bij Grill’nSmoke BBQ Catering. Het leukste aan mijn werk vind ik de catering op locatie. Het liefst een trouwlocatie! Ik kom nu...
Read More
feb07

Waarom een (hele) goede BBQ-catering goed geld kost…

Wij worden regelmatig gevraagd of we ook een catering kunnen doen voor een groep, kleiner dan 50 personen. Wat mag zo’n BBQ kosten? Laten we voorop stellen: wij houden van BBQ-en en doen dat het liefst voor iedereen, op iedere lokatie, op ieder...
Read More
nov08

Dit mag je niet missen: 6 super tips voor je Winter BBQ!

Ben jij ook overtuigd dat in de winter bbq-en minstens zo leuk is als in de rest van het jaar? Wij wel! Een Winter BBQ is super gezellig en sfeervol. Hier volgen 6 super-tips om jouw Winter-BBQ zeker tot een succes te maken: Zorg voor minstens 2 vuurkorven....
Read More
okt30

5 x Daarom is BBQ’en in de winter een goed idee! | Winter BBQ

Heb je binnenkort iets te vieren op kantoor en ben je op zoek naar een goede cateraar? Of wil je je collega’s, werknemers of relaties zomaar eens verrassen? Nodig Grill’nSmoke BBQ Catering uit voor een subliem BBQ-feest! En ja, ook gewoon in de winter....
Read More
mei30

BBQ organiseren? Word de ultieme BBQ chef met onze 24 tips.

Het BBQ seizoen is officieel begonnen. Het is nu de tijd om een heerlijke BBQ te organiseren! Hoewel barbecueën in de winter ook zeker kan, geven veel Nederlanders toch liever de voorkeur aan een zonnige dag om hun gerechten op de BBQ te bereiden. Een...
Read More
apr20

De start van het BBQ-seizoen is begonnen! Heb jij de boel al op orde?

De meeste fanatiekelingen hebben hem inmiddels al weer aangestoken: de barbecue. Met dit prachtige weer kan het ook niet anders. Het is de start van een geweldig BBQ-seizoen. Heb je nog enkele tips nodig voor de perfecte barbecue? Lees dan snel verder....
Read More
okt24

Dag smaak, weg kraak

Direct serveren vanaf de XL-Smoker (b)lijkt een bijzonderheid, een USP nader toegelicht. ‘Hebben jullie nog iets nodig? Stroom? ‘, vraagt een klant aan de telefoon, daags voordat we op hun bedrijfsfeest mogen gaan barbecueën. Stroom? zeg ik quasi...
Read More
okt17

Kom nou maar door met die winter!

Dat we met zijn allen hebben bedacht dat de zomer wel voorbij is na de eerste najaarsstorm en wij vinden dat het hoog tijd wordt voor een blog over de komende periode, de tijd van de winterbbq, kerstborrel en nieuwjaarslunch. En dat je die blog schrijft...
Read More
feb13

Kasteelbruiloft

Uit de serie ‘Leuke klussen’: De Kasteelbruiloft Je kunt je er vast van alles bij voorstellen… Hoe tof is het om als barbecue-ers te worden gevraagd voor om op een bruiloft te komen grillen en smoken? Wij vinden het iedere keer weer een eer en...
Read More
nov21

bouwplaatsbarbecue

Uit de serie ‘Leuke klussen’: de Bouwplaatsbarbecue Staat dat in de Dikke Van Dale? Nope maar we treden wel vaker op als bouwbakkers, bakkers op de bouw; bouwbecue-ers. De omschrijving in de Dikke Van Dale zou er ongeveer zo uit zien: Bouw-plaats-bar-be-cue...
Read More