Blog

nov21

bouwplaatsbarbecue

foto van bouwplaats

Uit de serie ‘Leuke klussen’:

de Bouwplaatsbarbecue

Staat dat in de Dikke Van Dale? Nope maar we treden wel vaker op als bouwbakkers, bakkers op de bouw; bouwbecue-ers.
De omschrijving in de Dikke Van Dale zou er ongeveer zo uit zien:

Bouw-plaats-bar-be-cue (de; v; meervoud: bouwplaatsbarbecues)

1) een compleet door Grill’nSmoke verzorgde barbecue ter gelegenheid van de eerste paal, het hoogste punt (incl. pannenbier), de oplevering of anderszins.

zie ook bouwplaatsbarbecueën en bouwplaatsbarbecue-er

Zo vroeg een van onze vaste klanten ons onlangs om het moraal van de bouwvakkers op te krikken met een bbq-lunch, een heuse motivatiebarbecue!

Volgens opdrachtgever hadden de bouwvakkers het zwaar op die klus. Hun eindklant was (terecht of onterecht, liet hij politiek in het midden) nogal veeleisend. Het was een bouwklus waar minder voorbereidingstijd was dan goed voor een geoliede uitvoering, waarbij er keer op keer in het werk wijzigingen aangebracht werden en dat mocht allemaal -uiteraard- niet ten kosten gaan van de bouwtijd (lees: geplande opleveringsdatum) en de kwaliteit van uitvoering.

En zo werden wij op dinsdag gevraagd om met wat stevig ‘bouwvakkersvoedsel’ de lunch te verzorgen op de eerstvolgende vrijdag. En ook dat kan bij Grill’nSmoke. En ondanks dat wij ook liever, net als de aannemer, graag ruim van tevoren weten waar we aan toe zijn, blijven we gelukkig ook in staat om snel te schakelen.

En? De jongens van de bouw vonden het geweldig en hebben heerlijk gegeten. Wij vonden het een leuke klus en geweldig om te zien dat deze stoere mannen (geen vrouw gezien, hoe vaak komt dat voor?!) het echt waardeerden. Punt voor de aannemer.

Wil jij ook punten scoren bij personeel, relaties, familie en/of vrienden? Bel ons! 0172-750771

De volgende blog in deze serie gaat over: de Kasteelbruiloft

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.