Bruiloft catering

BBQ op je bruiloft:
ontspannen, gezellig en uniek lekker eten!

Zoeken jullie bruiloft-catering voor jullie huwelijksdiner met een planning tot op de minuut, zilver bestek en strakke tafelschikking? Sorry… dat is nou net niet onze “cup-of-tea”.

Zeggen jullie wel “JA” tegen bruiloft catering met een super smakelijk en origineel diner? Een sfeervolle BBQ met mooie en duurzame producten, bereid door professionele grillmasters en geserveerd op een ontspannen manier?

🔥Grill’nSmoke als vlammend middelpunt op jullie bruiloft? Download hier onze speciale bruiloft-arrangementen.🔥

Sfeerimpressie bruiloft BBQ

Hieronder vinden jullie enkele foto’s om een indruk te krijgen. Meer foto’s om de sfeerimpressie van onze bruiloft bbq-catering compleet te krijgen, vinden jullie in onze arrangementen-brochure of vinden jullie op de sfeerpagina. Deze sturen we je toe als je een offerte aanvraagt. Weet je ook gelijk wat de mogelijkheden zijn.

Origineel, smakelijk en smoking good!

Samen met jullie en/of jullie weddingplanner maken we een passend BBQ menu. We verwerken al jullie wensen én die van jullie gasten in een smoking smakelijk menu! En natuurlijk doen we dan nét dat ene beetje extra voor jullie: een mooie presentatie op de (buffet)tafel, mooi opgemaakte bordjes, extra feestelijke gerechten, een ontspannen sfeer en een gezellig grillmaster team.

Zo maakt onze bruiloft catering jullie droomdag nog net wat mooier en feestelijker.

Onze ervaring met het cateren van bruiloften

Onze jaren ervaring met het cateren van bruiloften zie terug in onze werkwijze en proef je in de gerechten. Indien gewenst adviseren wij jullie ook voor de mooiste tipi- of spantenten, fraaie houten tafels, dito bankjes, stoelen en andere zaken. Hiervoor hebben wij originele spullen en leveranciers geselecteerd, standaard kan altijd nog!

Bel of mail ons. Wij vertellen jullie graag meer over onze bruiloft BBQ catering.
Telefoon: 0172-750771
E-mail: info@grillnsmoke.nl

“Onze bruidsparen” willen lange houten tafels in een groene omgeving. Waar de gasten lekker door elkaar zitten en samen genieten van een vers bereide maaltijd met prachtige, eerlijke producten. Geen tafelschikking en strak georganiseerde gangen. Maar de mooiste spullen op tafel en koks die je kunnen vertellen wat ze voor je snijden, bereiden én waar het vandaan komt.

- Joost, Grill 'n Smoke

  • Bruiloft catering - tafeldekking
  • Bruiloft catering - voorbereiding
  • Bruiloft catering - sfeerimpressie
  • Bruiloft catering - lams racks
  • Bruiloft catering - closeup diner

Is jullie datum al bekend? Check dan meteen of wij dé datum nog beschikbaar zijn.

1 Comment

  1. […] in combinatie met een BBQ – zowel in de winter als de zomer. Zo zorgen de mannen van Grill ‘n Smoke voor een lekkere-hap-garantie (en toffe ervaring), die ook nog eens op iedere locatie inzetbaar is. […]