Bruiloft catering

BBQ OP JE BRUILOFT: ONTSPANNEN, GEZELLIG EN UNIEK LEKKER ETEN!

Zoeken jullie bruiloft-catering voor jullie huwelijksdiner met een planning tot op de minuut, zilver bestek en strakke tafelschikking? Sorry… dat is nou net niet onze “cup-of-tea”.            Zeggen jullie wel “JA” tegen bruiloft catering met een super smakelijk en origineel diner? Een sfeervolle BBQ met mooie en duurzame producten, bereid door professionele grillmasters en geserveerd op een ontspannen manier?

  DOWNLOAD HIER ONZE SPECIALE BRUILOFT-ARRANGEMENTEN.

SFEERIMPRESSIE BRUILOFT BBQ

Hieronder vinden jullie enkele foto’s om een indruk te krijgen van een bruiloft-catering met Grill’nSmoke. Meer foto’s om de sfeerimpressie compleet te krijgen, vinden jullie in onze arrangementen-brochure of vinden jullie op de sfeerpagina.

ORIGINEEL, SMAKELIJK EN SMOKING GOOD!

Samen met jullie en/of jullie weddingplanner maken we een passend BBQ menu. We verwerken al jullie wensen én die van jullie gasten in een smoking smakelijk menu! En natuurlijk doen we dan nét dat ene beetje extra voor jullie: een mooie presentatie op de (buffet)tafel, mooi opgemaakte bordjes, extra feestelijke gerechten, een ontspannen sfeer en een gezellig grillmaster team. Zo maakt onze bruiloft catering jullie droom dag nog net wat mooier en feestelijker.

ONZE ERVARING MET HET CATEREN VAN BRUILOFTEN

Onze jaren ervaring met het cateren van bruiloften zie je terug in onze werkwijze en proef je in de gerechten. Wij vertellen de gasten graag over onze gerechten en laten gasten met liefde van alles wat proeven. Indien gewenst adviseren wij jullie ook voor de mooiste tipi- of spantenten, fraaie houten tafels, dito bankjes, stoelen en andere zaken. Hiervoor hebben wij originele spullen en leveranciers geselecteerd, standaard kan altijd nog!

Ontdek meer over de werkwijze van Grill’nSmoke BBQ catering.

Bekijk onze impressie foto’s.

Voor meer informatie of een momentje om te sparren over jullie speciale dag, kunnen jullie ons mailen of bellen. Wij vertellen jullie graag meer over onze bruiloft-catering.
Telefoon: 0172-750771
E-mail: info@grillnsmoke.nl