Blog

okt25

bye bye summer, Hello Winter-BBQ!

Kerstborrel of nieuwjaarsborrel!

Ons zomerseizoen 2016 zit er definitief op. We hebben (weer) nodige kilometers door Nederland en België gereden om meer dan 25.000 bbq-liefhebbers te laten genieten van wat wij met onze XXL-smokers weten te maken.


Afgelopen weekend hadden wij de eerste bbq in winterse setting. Gewoon bij iemand thuis, privéfeestje dus. Want naast bbq-catering op bruiloften, evenementen en bij bedrijven zijn wij ook geregeld actief op privéfeestjes als verjaardagen, (trouw)jubilea, house-warmings, familieweekenden. Je kunt het zo gek niet bedenken of men vindt wel een reden om ons te vragen om te komen barbecueën 😉 .

De temperatuur daalde, ondanks het heerlijke nazomerzonnetje die middag, als snel richting de 3-4 graden. Gelukkig hadden we daar in overleg met de gastvrouw al rekening mee gehouden en hebben wij onze winterset weer in gebruik genomen.


In onze winterset zit niet alleen een warmere outfit voor onszelf maar ook de vuurtonnen en korven waaraan de gasten zich kunnen verwarmen zijn weer van stal gehaald. Uiteraard nemen we ook olielampen en mooie ledverlichting mee om zo onze XXL-smoker en de omgeving mooi uit te lichten.

Winterse Sfeer

Grill’nSmoke vindt bbq in de winter net zo leuk als in de zomer. We presenteren winterse gerechten waaronder natuurlijk onze huisgemaakte wintersoepen als Snert!, pompoen- en bruine bonensoep, mooie stukken ‘Groot Gebraad’ als Ribeye en Porchetta. En regelmatig mogen we aanrukken met ons stamppottenbuffet.

Heb je nou ook een feestje te vieren en wil je dat in winterse sferen doen? Bel ons op 0172-750771 of vraag nu een offerte aan!


Lees ook de andere blogs die wij over Winter-BBQ-catering schreven zoals:
5 tips voor een geslaagde winterbarbecue & Winterbarbecue aan huis.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.