Contact

Leuk dat u contact met ons op wilt nemen. Op deze Contact pagina vindt u onze contactgegevens, zoals telefoonnummer en emailadres. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u om samen een toffe catering neer te zetten geheel naar uw wensen. Op onderstaande knop, kunt u ook uw wensen opgeven. Wij maken dan een offerte op maat. 

Contactgegevens:

KANTOOR
Grill’nSmoke BBQ Catering B.V.
Ondernemingsweg 8
2404 HN Alphen aan den Rijn

TELEFOON: 0172-750771
KVK nr: 67231721
EMAIL: info@grillnsmoke.nl

Contact
Google review score: 4.9
4.9/5
Ben Hoogendoorn
Ben Hoogendoorn
17 Juli 2023
Heerlijk! super leuk team en pakt het professioneel aan. zeker aan te raden! 💪🏼
cindy zwijgers
cindy zwijgers
13 Juli 2023
De zomer BBQ was weer een groot succes dankzij de heerlijke BBQ! Vlees was heerlijk! Ontzettend leuk alles opgesteld, wat echt de sfeer bepaald!
Brenda Ros
Brenda Ros
6 Juli 2023
BBQ voor 75 pers. voor onze Finance afdeling. Timing eten conform afspraak. Kwaliteit goed en voldoende. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken.
MAGNUM Heating
MAGNUM Heating
27 Juni 2023
Grill'nSmoke heeft voor de 2de keer de catering van ons personeelsfeest verzorgd. Allemaal super geregeld en zeer smakelijk. Bedankt voor de goede zorgen! PS: Vergeten jullie de volgende keer de zonnebrandcrème niet… 😉
Marketing & Communicatie Iv-Groep
Marketing & Communicatie Iv-Groep
27 Juni 2023
Een zeer geslaagde BBQ bij ons kantoorpand gehad. De kwaliteit van de producten is uitstekend en ook de organisatie en communicatie was prettig bij Grill'nSmoke. Zeker een aanrader!
Gerrit Anne Haan
Gerrit Anne Haan
26 Juni 2023
Tot in de puntjes verzorgd!!! Top weekend gehad, mede dankzij de kundige mensen van Grill’nSmoke! Eigenaar is zeer responsief, en denkt mee waar nodig! Dikke 10!
max itaxi
max itaxi
3 Juni 2023
Ik vroeg om kip maar kreeg varken. Was ook lekker hoor