Contact

Op zoek naar een onvergetelijke BBQ ervaring? Leuk dat je bij Grill’nSmoke terecht bent gekomen. Neem contact met ons op om samen jouw ideeën en wensen te bespreken en een BBQ catering te plannen die perfect bij jouw gelegenheid past. Wij staan klaar om samen met jou de ultieme BBQ ervaring te creëren!

Op deze Contact pagina vindt u onze contactgegevens, zoals telefoonnummer en emailadres. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u om samen een toffe catering neer te zetten geheel naar uw wensen. Op onderstaande knop, kunt u ook uw wensen opgeven. Wij maken dan een offerte op maat. 

Contactgegevens:

KANTOOR
Grill’nSmoke BBQ Catering B.V.
Ondernemingsweg 8
2404 HN Alphen aan den Rijn

TELEFOON: 0172-750771
KVK nr: 67231721
EMAIL: info@grillnsmoke.nl

Contact
Google review score: 4.9
4.9/5
Myrthe Pino
Myrthe Pino
11 Juni 2024
Enorme aanrader!! Fantastisch eten en tot in de puntjes verzorgd. Daniel denkt graag met je mee om er een heerlijk barbecue feestje van te maken, ook voor 350 man. Volgend jaar weer!
Familie ter Heijden
Familie ter Heijden
7 Juni 2024
We zijn ontzettend blij dat we met Grill'nSmoke in zee zijn gegaan. Vanaf het begin verliep het contact heel soepel, en werd er vooral gedacht in oplossingen. De kwaliteit van de producten was uitstekend en de twee grillmasters (Steven en Berend) waren een gezellige toevoeging op ons feest. We hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. Al met al een dikke aanrader!!
Bart Knaack
Bart Knaack
3 Juni 2024
Helder en duidelijk verhaal, lekker eten en goede zorgen! Grote aanrader voor iedereen die een grote groep mensen op een BBQ wil trakteren!
Arnold Duijm
Arnold Duijm
28 Mei 2024
Wat een fantastische BBQ bij ABN verzorgd door GrillnSmoke!! Mooie producten, goed verzorgd, alles op tijd klaar, iedereen zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar! Thx!
Conny vandermeer
Conny vandermeer
27 Mei 2024
Wat een verrassend leuk bedrijf! Het eerste contact (telefonisch) was al om blij van te worden. Ik was voor mijn 60e verjaardag op zoek naar goede catering in de vorm van een niet alledaagse bbq met “worsten, hamburgers en speklappen”. Dát kwam goed uit, want dat wilden zij ook niet. Ik kreeg vrij snel een offerte met een reeële prijs en alles was bespreekbaar en kon aangepast worden. Mijn feestje werd perfect verzorgd: Grill’nSmoke kwam keurig op tijd, ze hadden alles goed voorbereid, voordat se gaaten kwamen en ze kwamen met leuk personeel, en het allerbelangrijkste: fantastisch eten (Arrangement Summer ‘24 met alle bijpassende opties ). Iedereen op t feestje had t erover en ook in de dagen erna kregen we nog de complimenten over het eten (zelfs van de aanwezige Bbq-goeroe’s). Terwijl het feestje nog even doorging, werd er opgeruimd zonder dat men zich hoefde te storen en vertrokken ze geruisloos (maar niet zonder gedag te zeggen :-). Dus ben je op zoek naar heerlijk eten, zoek niet verder en bel ze! Eén tip die ik mee wil geven, bestel voor iets meer mensen als je weet dat er grote eters tussen zitten. Dan heeft iedereen genoeg! Grill’nSmoke Catering krijgt die lach niet meer van mijn gezicht! Nogmaals super bedankt voor jullie bijdrage aan mijn geslaagde feestje!
Janine Stoevelaar
Janine Stoevelaar
25 Mei 2024
Grill'nSmoke heeft op onze bruiloft (17 mei 2024) een geweldige BBQ verzorgd. We hadden gekozen voor het arrangement Italiano met wat extra vegetarische gerechten. Alle gasten, inclusief onszelf, waren zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de manier waarop het alles was klaargemaakt. Ook de communicatie was van begin tot eind top, snelle reacties en alle mogelijkheden om aanpassingen te doen. Wij hebben genoten! Een echte aanrader en gegarandeerd een succes! Hartelijke groeten, Jan en Janine
Jeroen
Jeroen
27 April 2024
Heerlijke burger
Jeroen van de Zand
Jeroen van de Zand
27 April 2024
Goede Kday burger! Cheers
Trieu Khuu
Trieu Khuu
27 April 2024
Heerlijke burgers gehaald bij grillnsmoke in Alphen aan de rijn