Drank arrangement

Welkom bij Grill’nSmoke BBQ, dé specialist in authentieke BBQ-catering op locatie voor zakelijke evenementen, bruiloften en events. Naast dat we de lekkerste gerechten voor de leukste mensen op de mooiste locaties maken, schenken we natuurlijk ook graag de lekkerste drankjes voor u in!

Geen feest of evenement is compleet zonder het juiste aanbod van vloeibare versnaperingen in een sfeervolle setting. Of het nu gaat om een gezellige borrel met heerlijke hapjes of een uitgebreide BBQ catering met bijpassende drankjes, wij verzorgen het allemaal. Met een aanvullend drank arrangement hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u volop genieten van uw feest. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat de drankjes rijkelijk vloeien en dat uw gasten niets tekort komen.

Drinks

“BBQ and drinks are the perfect way to bring people together.”
 

Als aanvulling op onze BBQ gerechten, bieden wij een variatie van drank mogelijkheden aan om jullie evenement compleet te maken.

Ons basis arrangement zorgt voor een brede selectie aan verfrissende dranken met voor iedereen wat wils. Iets speciaals te vieren of een arrangement iets meer afgestemd op een specifiek thema ? Geen enkel probleem. Wat te denken van lokaal gebrouwen speciaal bieren, echte zomerse (fris)dranken, of zelfs warme dranken in de winterperiode om jullie event net dat beetje extra te geven. 

Een BBQ-catering in combinatie met de juiste drankjes is de basis voor elk geslaagd evenement. 

Wie doet de afwas ? Dat doen wij. Sinds kort werken wij met hard cups voor onze frisdranken en sappen, en komt de wijn gewoon uit echte wijnglazen. Deze worden naderhand verzameld en door ons afgewassen. Even een handje helpen met verzamelen op locatie wordt altijd gewaardeerd. Maar voor echt ontzorging hebben wij ook professionele medewerkers voor bediening en afruimen. 

 

Benieuwd naar ons aanbod aan drankjes? Kijk hieronder naar ons drank arrangement. 

Drank arrangement

Stijl / looks

Dranken verzorgen wij op twee manieren: “met of zonder serverend personeel”

  • Sloop houten ijsbar: Hierin wordt het gewenste drank arrangement reeds gekoeld uitgestald en verder koel gehouden met ijsblokjes. Wij zorgen voor de opbouw en uiteindelijk de afbouw van de ijsbar en dat deze gedurende de beschikbaarheid continue wordt bijgevuld waar nodig van zowel de dranken als het ijs. 
  • Smokey trolley:  Nieuw toegevoegd aan het assortiment is onze Smokey trolley. Een volledig verrijdbare (hij past zelfs in de meeste liften) luxe mobiele bar die het aspect van heerlijke drankjes een nieuwe dimensie geeft door zijn compacte maar chique uitstraling. Met de ingebouwde koeling serveren we drankjes nóg kouder dan normaal voor die extra warme dagen. De ‘Smokey trolley’ kan gebruikt worden voor reguliere drank arrangementen, thema arrangementen, maar ook voor die speciale proostmomenten die vragen om bijvoorbeeld Champagne of Prosecco.  

Iets te vieren op een binnen locatie?

Normaliter zijn wij altijd buiten te vinden om te doen wat wij het liefste doen, maar dit betekent natuurlijk niet dat we jullie event niet binnen tot in de puntjes kunnen verzorgen. 

Staat er een bijzonder proost moment gepland voor het jubileum van de zaak , is er binnenkort een pensionado of gewoon omdat het kan, er is altijd wel een reden voor een feestje. Onze ‘Smokey Trolley’ rijden we met gemak naar binnen om vanuit deze toffe bar jullie te voorzien van passende drankjes.

Wij horen u denken: “en de hapjes dan?”. Wij doen niet aan half werk, dus ook voor borrelhapjes of diner kan natuurlijk gezorgd worden. Naast onze bar zorgen wij voor een sfeervol kook-uitgifte punt waar we smakelijke hapjes bereiden en vervolgens uitserveren. 

Bruchetta’s, antipasti planken, verse broodjes of zelfs soepen. Niks is te gek en alles origineel uit eigen keuken. Toch liever BBQ hapjes bij uw borrel of een volwaardig diner? Ook dit is natuurlijk mogelijk. De mis en place en het grillwerk gebeurt in onze BBQ buitenkeuken op locatie, en vervolgens maken wij binnen verder af en serveren wij uit aan uw gasten.  

Drank arrangement

Thema's

Naast onze thematische BBQ arrangementen mag een afgestemd drank arrangement uiteraard niet ontbreken. 

Wat te denken van heerlijk koude Desperado’s of Corona’s bij een Mexican of Brazillian BBQ, of pitchers gevuld met ijsblokjes en de heerlijkste sappen om zelf te tappen, niks is te gek. 

Ben je een echte bier liefhebber, dan laten we u graag kennismaken met lokaal gebrouwen smaken. 

Maar ook die extra speciale momenten vragen om de juiste aandacht. Een proost moment op een bruiloft, of wellicht zelfs een open bar. Een mijlpaal te vieren met de zaak, welke gelegenheid dan ook, een mooi glas bubbels misstaat nooit.

Iets helemaal afgestemd op uw event arrangeren ? Wij laten ons graag uitdagen dus heeft u speciale verzoeken, schroom niet om contact met ons te leggen zodat we samen die perfecte dag kunnen realiseren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw catering tot in de puntjes te regelen. We kijken er naar uit om samen een spectaculair event te creëren!

BBQ cateraar