Blog

nov17

Een duurzame bruiloft organiseer je in een handomdraai

Deel dit bericht op:

Onlangs publiceerde de uitgebreidste en meest bezochte trouwsite The Perfect Wedding een artikel over de duurzame bruiloft en Grill’nSmoke werkte hier aan mee.

Duurzaam, bewust, biologisch; deze woorden krijgen een steeds belangrijkere rol. En geef toe: stiekem ben je er ook wel een beetje mee bezig. Want willen we niet allemaal het maximale uit ons leven halen, maar wel met liefde voor onze wereld? Laat ik nu alvast voorop stellen dat dit geen belerend artikel wordt. Iedereen moet lekker zijn eigen ding doen, maar wil je bij het organiseren van jouw bruiloft een aantal bewuste keuzes maken, dan is is wel fijn om te weten welke opties er zijn op dit gebied. Ik heb een aantal toffe leveranciers gevonden die het organiseren van jouw duurzame bruiloft een stuk makkelijker maken. One world, one love.

Het hele artikel lees je hier!

Meer over Grill’nSmoke en duurzaamheid vind je hier.

(Foto: Justin Lee)

The following two tabs change content below.
Antal van Loosbroek

Antal van Loosbroek

Onze Antal is breed inzetbaar. Na vele jaren voornamelijk commercieel actief te zijn geweest in de B2B, van oliehandel tot online recruitment, staat zijn hart in vuur en vlam door GnS: de combi van hands-on BBQ-en, Marketing & Sales is voor deze creatieveling het einde. Deze servicegerichte, bebaarde ‘food-gek’ Antal grilt als grillmeister lekker mee in het team. Wil je een leuk concept voor jouw gelegenheid? Bel Antal!
Antal van Loosbroek

Laatste berichten van Antal van Loosbroek (toon alles)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

404