Event catering

Grill’nSmoke verzorgt graag professionele Outdoor event catering op jouw evenement.

 

Welkom bij onze BBQ catering! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van overheerlijke maaltijden op evenementen en festivals. Met trots presenteren wij onze speciale arrangementen met verschillende broodjes: onze ‘festival toppers’.

Of het nu gaat om een groot muziekfestival, een sportevenement of een gezellig buurtfeest, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Onze BBQ’s worden bemand door ervaren ‘grillmasters’ die met passie de lekkerste gerechten bereiden.

Onze ‘festival toppers’ zijn een selectie van smaakvolle broodjes die perfect passen bij de levendige festivalvibe. Stel je voor: sappige hamburgers gegrild op een open vuur, knapperige worsten met verrukkelijke toppings en malse pulled pork sandwiches. Elk broodje wordt met liefde bereid en met zorg samengesteld.

Naast onze ‘festival toppers’ kunnen wij ook gerechten doen op verzoek. We bieden een breed scala aan smaken en stijlen, dus er is voor elk wat wils. Of je nu vegetarisch, veganistisch of glutenvrij wilt eten, wij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Naast het overheerlijke eten, zorgen wij ook voor een professionele en vriendelijke service. Ons team staat klaar om jouw gasten te verwennen en hen te voorzien van smaakvolle gerechten. We begrijpen dat een evenement of festival draait om entertainment en plezier, daarom nemen wij graag de zorg voor het eten uit handen.

Dus, ben je op zoek naar een BBQ catering die jouw evenement of festival naar een hoger niveau tilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze ‘festival toppers’. Laat ons jouw gasten verwennen met heerlijk eten en geniet samen van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Event catering

BBQ CATERING OP FESTIVALS

Grill’nSmoke heeft verschillende cateringen mogen verzorgen op de leukste evenementen: PinkPop, Best Kept Secret, Paaspop, Bevrijdingspop Haarlem, Bevrijdingspop Rotterdam, Concert at Sea, Day at the Park, Dance Valley, Dutch Valley, North Sea Jazz en Festival Zand Almere. Kan je niet langer wachten? Check onze agenda om te zien op welke evenementen of welke markten je ons binnenkort kunt vinden! Of neem contact op voor de mogelijkheden.

Ons verhaal
Ons verhaal