Beleef Buiten Bruiloft

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beleef Buiten Bruiloft

april 22, 2018 @ 08:00 - 17:00

Bruiloft BBQ

Buiten Bruiloft – Inspiratie dag
Zondag 22 april |  10:30 – 16:30 uur
Droom jij ook van de warme zonnestralen op je gezicht tijdens het ja-woord, proosten tijdens de ondergaande zon, het ruisen van de wind tijdens het diner en dansen op je blote voeten in het gras? Dan is een Buiten Bruiloft echt iets voor jou en je lief. Je hebt misschien de ideale locatie al op het oog of hebt geen idee waar je de droombruiloft kan realiseren. En hoe pak je dat dan aan en hoe ziet het er dan uit? Dat een Buiten Bruiloft een andere aanpak behoeft, dan een bruiloft op elke andere locatie is duidelijk. De leveranciers die je ontmoet tijdens dit event hebben hier allen ervaring mee en vertellen je alle tips en tricks om jouw bruiloft (letterlijk) niet in het water te laten vallen.

Bekijk de verschillende tenten, luister naar de vrolijke deuntjes of de gevoelige snaar van onze muzikanten, ruik het pas gemaaide gras onder je voeten, de verse bloemen op de mooi gestylde tafels, proef van de hapjes, sapjes en vers gebrande koffie en voel de geweldige vrije vibe die een Buiten Bruiloft met zich meebrengt.

Kinderen zijn tijdens de inspiratie dag ook van harte welkom. Er staat een glaasje limonade voor ze klaar. Zij kunnen zich vermaken bij de stand van ‘de Kookschool’ waar ze onder begeleiding iets lekkers klaarmaken. Kids hebben vrij entree!

Gegevens

Datum:
april 22, 2018
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Olmenhorst, Lisserbroek