De Pure Markt in Amstelpark (Amsterdam, Stadsdeel Zuid)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Pure Markt in Amstelpark (Amsterdam, Stadsdeel Zuid)

september 8, 2019 @ 11:00

Gratis
Pure Markt Amstelpark

Pure Markt Amstelpark

Het Amstelpark wordt door ook wel het verborgen juweel genoemd in Stadsdeel Zuid in Amsterdam. Wij zelf van Grill’nSmoke vinden de Pure Markt in Amstelpark een van de leukere markten om te mogen staan. Hoe lekker is het om met je gezin rustig een rondje te lopen door het park of de kinderen even los te laten in de stadsboerderij. Kom lekker ontspannen met je vrienden wat drinken. Of daag ze uit met een potje midgetgolf en beloon gerust de winnaar met een Pulled Pork Cheeseburger. En raad eens bij welke BBQ foodtruck je deze kunt halen!

 
 

Foodtrucks op Pure Markt Amstelpark


Op de Pure Markt Amstelpark staan wij met onze hout-gestookte BBQ’s waar we onder andere onze beruchte en veelal geliefde Pulled Pork Cheeseburgers aan je aanbieden. De Pure Markt is een leuk dagje uit voor het hele gezin. In een ongedwongen setting vind je verschillende foodtrucks en met volop lekker eten en drinken. Of je nu op zoek bent naar onze eigen Pulled Pork Cheeseburger of een frisse oester, een heerlijk stukje taart met koffie of een koud biertje, je vindt het hier allemaal.
 
 

Kom je ook naar Pure Markt Amstelpark?


Kom gezellig terrassen met wat vrienden en vriendinnen of neem het hele gezin mee om te picknicken in het gras. Ontspan met je beste vrienden en vriendinnen in het gras onder het genot van een koud biertje en een warme burger. Daar waar de beste ideeën tot stand komen of je optimaal tot rust kunt komen.
Of trakteer de kinderen op een middagje in de speeltuin en jezelf op iets lekkers van een van de foodtrucks. . De Pure Markt Amstelpark is een leuk uitje voor iedereen.

 

Tot 08 september bij Pure Markt in het Amstelpark!
Team Grill’nSmoke

Handige info:
Locatie
Gratis toegang
Goed bereikbaar per openbaar vervoer en fiets.

Voldoende gratis parkeergelegenheid op zondag.
Toiletfaciliteiten aanwezig.
Geen Pinautomaat aanwezi
g( Deze hebben wij wel bij ons)

Gegevens

Datum:
september 8, 2019
Tijd:
11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,
Site:
https://puremarkt.nl/

Organisator

Pure Markt
Site:
https://puremarkt.nl/

Locatie

Amstelpark
Amstelpark
Amsterdam, Netherlands
+ Google Maps