Proeverij ‘BBQ op je bruiloft’.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij ‘BBQ op je bruiloft’.

maart 8, 2020 @ 14:00 - 17:00

proeverij BBQ op je bruiloft

Barbecue op je bruiloft?

Zijn jullie ‘in’ voor een overheerlijke BBQ op je bruiloft? Overweeg je hiervoor Grill’nSmoke BBQ Catering in te schakelen?

Kom dan vooral proeven op onze Proeverij, op zondag 8 maart aanstaande! Wij steken de BBQ’s aan en zorgen voor een hapje en een drankje. We laten je kennismaken met diverse bereidingen die een HIT waren bij de meer dan 400 bruiloften die wij de afgelopen jaren mochten voorzien van onvergetelijk lekker eten. Benieuwd naar wat je hier ongeveer van mag verwachten? Zodra je op HIER klikt krijg je een sfeer impressie te zien van hoe sfeervol en ongedwongen dit kan zijn op jouw mooiste dag.

Neem gerust je aanstaande mee en als je een hongerige ceremoniemeester hebt, zien we die ook graag.  🙂

Stuur ons wel graag even een mail, via deze link om te vertellen met hoeveel personen jullie komen. Dan zorgen wij voor voldoende lekkernijen.

BBQ op je bruiloft in België?

Natuurlijk zijn jullie (ook) van harte welkom, we waarderen het zeer wanneer jullie de reis naar het pittoreske Alphen aan den Rijn willen maken. Wij komen regelmatig in het Vlaamse, met veel plezier. Wij zijn graag jullie BBQ-traiteur.

Willen jullie meer weten of lezen over een BBQ als bruiloftscatering?

Neem dan eens een kijkje tussen onze BLOGS. Hier verklappen we wat tips, do’s en dont’s. Voor het geval dat je het nog niet door had: wij vinden het echt enorm leuk om te BBQ-en op een bruiloft. Bourgondisch, informeel, buiten eten, dat is toch wat je wil?

 

Gegevens

Datum:
maart 8, 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Grill’nSmoke
Telefoon:
+31172750771
E-mail:
contact@grillnsmoke.nl
Site:
https://www.grillnsmoke.nl/

Locatie

Grill’nSmoke HeadQuarters
Ondernemingsweg 8
Alphen aan den Rijn, 2404 HN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0172-750771
Site:
www.grillnsmoke.nl