Sunday Market, extra Sint-editie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sunday Market, extra Sint-editie

november 29, 2015 @ 00:00 - 18:00

Grill'nSmoke @ sint editie

De Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam

Shop till you drop and get inspired…

De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.

Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben.

De Sunday Market is geïnspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan. Dat mag in Amsterdam niet ontbreken.

De Sunday Market wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsdeel Westerpark, de Westergasfabriek BV en de creatieve bedrijven op het terrein van de Westergasfabriek.

Gegevens

Datum:
november 29, 2015
Tijd:
00:00 - 18:00
Site:
www.sundaymarket.nl

Organisator

Sunday Market
Site:
www.sundaymarket.nl

Locatie

Westergasterrein
Polonceaukade
Amsterdam, Netherlands
+ Google Maps
Site:
www.westergasfabriek.nl