Sunday Market, Westergasterrein

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sunday Market, Westergasterrein

september 3, 2017 @ 12:00 - 18:00

Sunday Market Westergasfabriek

BBQ in Amsterdam

Vaste prik: grillen op de Sunday Market!

De Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam

Shop till you drop and get inspired…

De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.

Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben.

De Sunday Market is geïnspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan. Dat mag in Amsterdam niet ontbreken.

De Sunday Market wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsdeel Westerpark, de Westergasfabriek BV en de creatieve bedrijven op het terrein van de Westergasfabriek.

Grill’nSmoke BBQ Catering op de Amsterdamse Sunday Market:

hier doen we waar we het beste in zijn: we maken de lekkerste gerechten, op de mooiste locaties, voor de leukste mensen!

Gegevens

Datum:
september 3, 2017
Tijd:
12:00 - 18:00
Site:
www.sundaymarket.nl

Organisator

Sunday Market
Site:
www.sundaymarket.nl

Locatie

Westergasterrein
Polonceaukade
Amsterdam, Netherlands
+ Google Maps
Site:
www.westergasfabriek.nl