Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Visserijdagen Bruinisse

juli 19 @ 10:00 - juli 20 @ 23:30

Visserijdagen Bruinisse

Kom en vier het ultieme zomerfeest op de Visserijdagen in Bruinisse! Al meer dan een halve eeuw zijn de Visserijdagen, voor intimi ‘het Mosselfeest’, een begrip dat duizenden bezoekers van heinde en verre trekt. Dit legendarische dorpsfeest heeft Bruinisse en heel Schouwen-Duiveland op de kaart gezet als dé plek waar feest en traditie samenkomen.

Laat u betoveren door de feestelijke aankomst van Miss Visserij op donderdagmiddag om 14.00 uur, die het startsein geeft voor drie dagen vol plezier en vermaak. Slenter langs de braderie waar gezellige kraampjes u uitnodigen om te proeven van onze heerlijke BBQ, te shoppen en te ontdekken. Laat u meeslepen door de diversiteit aan optredens die het hart van het dorp doen kloppen op het ritme van muziek en dans.

De kermis, met zijn lichtjes en lachende gezichten, biedt vertier voor jong en oud. En als kers op de taart: het spectaculaire vuurwerk dat de hemel verlicht en een onvergetelijke afsluiter vormt van uw bezoek aan de Visserijdagen in Bruinisse

Gegevens

Begin:
juli 19 @ 10:00
Einde:
juli 20 @ 23:30
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.visserijdagen-bruinisse.nl/

Organisator

Visserijdagen Bruinisse
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bruinisse
P/a Nieuwstraat 15
Bruinisse, Zeeland 4311 AM BRUINISSE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie