Informatie

Op deze pagina vind u alle belangrijke informatie over Grill’nSmoke. Wilt u meer informatie over een van de onderstaande onderwerpen, dan kunt u op de link in de tekst klikken. 

  • Duurzaam ondernemen hebben wij hoog zitten. Wij geloven dat het belangrijk is om als organisatie je maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen in alles wat je doet. Wij geven bij Grill’nSmoke veel om mens, dier en milieu. Meer informatie over hoe wij dit realiseren, klik dan hier.
  • In onze Algemene voorwaarden vind u meer informatie over de ins en outs die wij hebben opgesteld omtrent betalingen, annuleringen, verantwoordelijkheden etc. Meer hierover lezen? Klik dan hier. 
  • Op onze Privacy&Cookies pagina kunt u meer lezen over de maatregelen die wij treffen om met uw privacy om te gaan. Meer info? Klik dan hier.  
  • Op onze Vacature pagina, vindt je alle openstaande vacatures. Het kan zijn dat er momenteel geen vacature online staat. Houd de pagina dan in de gaten, wie weet kom je binnenkort een vacature tegen die bij jou past! Benieuwd? Klik dan hier.