Duurzaam ondernemen

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN IS EEN BELANGRIJK ONDERDEEL VAN DE FILOSOFIE VAN GRILL‘NSMOKE. NIET ZOMAAR EEN KREET, WE ZIJN ER VAN OVERTUIGD DAT “WIE GOED DOET, GOED ONTMOET”.
MENS, DIER EN MILIEU

Bij Grill’nSmoke geloven we dat het belangrijk is om als organisatie je maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Hierbij is het essentieel om je maatschappelijke verantwoordelijkheid niet alleen over te dragen binnen de organisatie zoals je medewerkers, maar ook je klanten en leveranciers bewust te maken van de gevolgen van duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MENS

Bij Gril’nSmoke speelt het hele team een belangrijke rol . Zonder onze professionele medewerkers was het niet mogelijk om deze heerlijke, pure gerechten te maken. Ook onze leveranciers zijn van essentieel belang van onze organisatie en daarom maken wij alleen gebruik van leveranciers die duurzame producten leveren.

DIER

Bij Grill’nSmoke speelt het welzijn van het dier een belangrijke rol. Niet alleen vanuit een duurzaam oogpunt maar hierdoor kunnen wij ook top kwaliteit vlees en vis leveren.

Wij maken gebruik van onder andere Berkshire varkensvlees, afkomstig van boerderij Walnoot en Wilg van de familie Scheepens uit Best. Zij willen mensen bewust maken dat integere, diervriendelijke productie van vlees, ook al is het op kleine schaal, bij kan dragen aan een betere wereld. Zij hebben als missie het leveren van het lekkerste varkensvlees met de beste kwaliteit. De varkens van familie Scheepens scharrelen vrij rond op een heus landgoed “s-Heerenvijvers” en worden verwend met appels en walnoten.

MILIEU

De wereld is van ons allemaal en daarom willen ook wij ons steentje bijdragen op het gebied van milieu.

Onze borden zijn gemaakt van palmbladeren. Deze zijn fairtrade en biologisch afbreekbaar. Het bestek is van berkenhout, al willen we voor steaks graag “echte” messen meenemen. Indien gewenst nemen we porseleinen borden en metaal bestek mee, of gebruiken we je eigen borden en/of bestek.