Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
bij Grill’nSmoke

Bij Grill’nSmoke is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) geen loze kreet, maar een fundamenteel onderdeel van onze filosofie. Wij geloven oprecht dat “wie goed doet, goed ontmoet”. Dit motto vormt de basis van onze dagelijkse beslissingen en de manier waarop wij omgaan met mens, dier en milieu.

MENS, DIER EN MILIEU

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om niet alleen binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten – richting klanten en leveranciers – bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wij willen mensen inspireren bewuste keuzes te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak..

milieu grillnsmoke

MENS

Onze mensen staan centraal.
Zonder de passie, vakkennis en inzet van ons team zouden wij nooit de kwaliteit kunnen leveren waar Grill’nSmoke bekend om staat. Daarom investeren we in goede arbeidsomstandigheden, persoonlijke ontwikkeling en een prettige werksfeer.

Ook in de keuze van onze leveranciers zijn wij kritisch: wij werken alleen samen met partners die onze visie delen. Zij leveren duurzame, eerlijke producten die wij met trots aan onze klanten serveren. Zo creëren we samen een keten waarin respect, transparantie en duurzaamheid vanzelfsprekend zijn

DIER

Respect voor dieren is voor ons vanzelfsprekend.
Wij kiezen bewust voor vlees en vis van leveranciers die de hoogste standaarden hanteren op het gebied van dierenwelzijn. Dat betekent dat de dieren een goed leven hebben gehad, met voldoende ruimte, goede voeding en zorg.

Een dier dat met respect is behandeld, levert bovendien een eerlijker en smaakvoller product. Dit proef je terug in de pure gerechten die wij serveren.

MILIEU

De aarde is ons thuis, en we voelen de verantwoordelijkheid om er goed voor te zorgen.
Wij zetten ons actief in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo werken wij met milieuvriendelijke materialen tijdens onze events:

  • Onze borden zijn gemaakt van palmbladeren – een fairtrade, duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar product.

  • Ons bestek is gemaakt van berkenhout, waarmee we plastic afval tot een minimum beperken. Bij stevige gerechten, zoals steaks, bieden wij – indien gewenst – metalen messen aan.

  • Op verzoek kunnen wij ook serviesgoed meenemen van porselein en metaal, of gebruikmaken van de borden en het bestek van de klant om nóg meer afval te besparen.

Ook bij de inrichting van onze catering hebben wij oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door bewuste keuzes te maken in transport en verpakking.