Blog

okt17

Kom nou maar door met die winter!

Dat we met zijn allen hebben bedacht dat de zomer wel voorbij is na de eerste najaarsstorm en wij vinden dat het hoog tijd wordt voor een blog over de komende periode, de tijd van de winterbbq, kerstborrel en nieuwjaarslunch. En dat je die blog schrijft in de zon, aan de tuintafel met een graad of 24 op de thermometer. Dat. Dus kom nou maar door met die winter! Wij hebben er zin in!!

Beste gelezen

Onze blog ‘Winter BBQ organiseren? 5 super tips voor jou!’ is al jaren de best gelezen blog van half oktober tot en met eind februari. Alle andere blogs verdwijnen een beetje naar de achtergrond. Waarom? De winterbarbecue wordt populairder, misschien wel: is populair!

Kerstmarkt

Waar er 3 jaar geleden een enkel bedrijf ervoor koos om hun kerstborrel door ons te laten verzorgen, zien we dat er nu steeds meer bedrijven zijn die hun hele Kerstlunch of Kerstdiner op een andere manier, onze manier, insteken. Niet meer naar restaurant of feestzaal maar lekker buiten op het eigen terrein waarbij ze niet een bbq huren en zelf gaan staan ‘klooien’ maar kiezen voor een totale verzorging met sfeer en beleving door Grill’nSmoke.
Ook steeds vaker zien we dat er een Kerstmarkt bij het bedrijf wordt georganiseerd (waar de medewerkers hun pakket kunnen samenstellen) waar wij dan de barbecue-catering voor verzorgen. En ook de nieuwjaarslunch en nieuwjaarsborrel winnen aan populariteit, al mag dat van ons nog wel iets groeien.

Anton Pieck

Gasten, ingepakt in dikke jassen, met stevige schoenen, rondom het knisperende vuur in een ton is (bijna) net zo’n leuk plaatje om naar te kijken als de welbekende zomerse taferelen. En we hopen op een échte winterse winter met kou zoals kou bedoeld is, met sneeuw in plaats van druilerige regen. Ik kijk nu al uit naar mijn Anton Pieck-momentjes: strak blauwe lucht, knisperende kou, sneeuw, tong tegen de brugleuning, om dan een catering te mogen verzorgen tijdens een winterbruiloft of bij een bedrijf voor een kerstlunch of nieuwjaarsborrel.

Rum

Wij kijken weer uit naar de periode van glühwein en warme chocomelk (scheutje rum?!), onze befaamde stamppotten, onze overheerlijke (natuurlijk huisgemaakte!) soepen en om het vlees en vis weer op winterse wijze te presenteren aan die ingepakte gasten!

Organiseer jij een winters event? Bel dan met Joost of Antal (0172-750771) voor een fijn stukje maatwerk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.