Kosten

Goed werk is maatwerk

Het is daarom lastig om “standaard” kosten aan te geven. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, locatie, logistiek, het benodigde materiaal en de exacte wensen van de klant. In principe werken wij voor groepen vanaf 50 personen. Elke aanvraag wordt apart en met veel zorg en plezier behandeld. Om je toch vast een idee te geven vind je hieronder een richtprijs per persoon. Ben je benieuwd waarom wij vanaf 50 personen werken? Lees dan https://www.grillnsmoke.nl/waarom-een-hele-goede-bbq-catering-goed-geld-kost/

8-15 euro

Lunch of Borrel
  • Van een soep en/of een broodje tot een lekkere proeverij.

18-25 euro

Standaard BBQ
  • Enkele smakelijke vlees- en/of visgerechten, geserveerd op een broodje en/of een bordje met groenten en saus.

25-35 euro

BBQ Diner
  • Een volledig buffet met soep, vis- vlees- en groentengerechten, sauzen, salades en eventueel dessert. De menu’s zijn afgestemd op het seizoen en worden verder aangepast, naar de wensen van de klant.

40-60 euro

Exclusief
  • Alle remmen kunnen los! Speciaal voor jou samengesteld, met luxe ingrediënten als eendenborst, kwartels, zeeduivel, kreeft en coquilles….
    Wij doen je graag enkele suggesties.

Voor de exacte prijs, een uitgebreide brochure met (voorbeeld)arrangementen en/of bijzondere aanvragen vraag je ons vrijblijvend om een offerte.