Blog

jan11

Luxe BBQ catering

Lekkerste luxe BBQ catering van België

Luxe BBQ catering

Sateetje, shaslick, worst en burger. Stokbrood met bakje kruidenboter, flesjes saus van niet nader te noemen merk, bak prefab salade. Standaard. Prima, maar zeker niet voor iedereen geschikt. Je wilt liever exclusief en luxe bbq catering? Juist!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je jouw gasten culinair in de watten wilt leggen. Daarvoor hoef je ze niet mee te nemen naar het chicste restaurant in de buurt. Grill’nSmoke is in staat om ook op jouw locatie een luxe bbqcatering te verzorgen. Tot in de puntjes…

Regelmatig verzorgen wij luxe barbecue-feesten voor bedrijven en particulieren. Zeker de afgelopen periode rondom Kerst en Nieuwjaar zie je een toename van de luxe barbecue voor lunches en diners. In de zomerperiode zie je de luxe bbqcatering vooral op bruiloften. Veel bruiden zullen schrikken als aanstaande manlief aangeeft dat hij een bbq ingedachte heeft als huwelijksdiner. Geen nood: wij BBQ-en ‘nieuwe stijl’!

Al 6 jaar weten wij menig bruid (al meer dan 100!) te ‘strikken’ omdat we kunnen laten zien dat het ook luxe kan. Natuurlijk gaat het dan over de opstelling in family-style en de aankleding van onze plek met bijvoorbeeld onze knappe rode bedoeïenentent. En vooral geldt dan welke verrassende gerechten wij voorstellen.

Een luxe barbecuecatering begin bij ons vaak met een rijk-gevulde bourgondische tafel met mooie kazen, gedroogde ham, een heerlijk broodassortiment en huisgemaakte kruidboter met in-rode-wijn-gesmoorde-sjalotjes. Onze salades maken we lekker helemaal zelf, zo heeft onze Chef Dennis patent op de lekkerste aardappelsalade (van Roseval-aardappeltjes in de schil) en een rijk gevulde cous-coussalade. Loopt het water je al in de mond, lees dan vooral verder.

Luxe BBQ met kreeft en coquilles?

Luxe bbq catering: verse kreeft!

Het toppunt van luxe bbq catering: kreeft!

Met onze XXL-smoker zijn we niet alleen een attractie op ieder feest, we zijn er ook mee in staat om overheerlijke gerechten in te roken! Voor een luxe barbecue moet je denken aan bijvoorbeeld stukken groot-gebraad als een Italiaanse Porchetta, een Côte de Boeuf, hele ribeye voor de vleesliefhebbers. Voor visliefhebbers gaan we graag aan de slag bij kreeft en coquilles van de grill.

Een perfect dis voor de stoere mannen op jouw gelegenheid is de befaamde, stoere, gigantische Tomahawk-steak. Met een gewicht van circa 1,5 kilo een echte knoeperd (h)eerlijk vlees! En natuurlijk mogen dappere vrouwen zich er ook aan wagen!

Kortom, ook al jij het luxe wilt, ben je bij Grill’nSmoke aan het juiste adres! Vraag onze brochure aan via https://www.grillnsmoke.nl/offerte/ en laat je inspireren door onze arrangementen.

1 Comment

  1. Rick

    Ik vind dat een BBQ zeer goed moet zijn. Je moet niet te luxe vlees hebben, bij simpele stukjes vlees is het nog steeds zeer goed te doen. Een goede BBQ is van het grootste belang hierbij.

    Groetjes Rick

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.