Ons verhaal

Grill’nSmoke is dé barbecue cateraar voor zakelijke cateringen, bruiloften, festivals en markten door heel Nederland en België. Benieuwd naar ons verhaal?

Al 13 jaar lang delen wij met een gemotiveerd team de passie voor mooie, originele en vooral smaakvolle producten. Dit doen wij met respect voor milieu, mens en dier. De meeste ingrediënten die we gebruiken zijn van biologisch of duurzame oorsprong en afkomstig van boeren en kwekers die wij inmiddels tot onze vrienden rekenen.

Wij barbecueën het gehele jaar door op een of meerdere van onze grote hout gestookte barbecue trailers, waarbij onze met zorg samengestelde arrangementen worden afgestemd op het seizoen of thema van het betreffende evenement.

Onze stijl? Die is “Walking Diner Festival. Precies zoals het leven zou moeten zijn volgens ons; “Een mooi feest vol herinneringen in een ongedwongen sfeer”. Bij Grill’nSmoke houdt dat in dat onze setup en aankleding stoer en festival is, onze werktafels, barren en buffettafels van sloophout zijn, arrangementen op ludieke wijze op krijtborden zijn geschreven en onze grillers, die ongekende glimlach en dosis enthousiasme meebrengen om van ieder moment een feestje te maken.

  Missie en Visie

  Wij leveren graag maatwerk, waarbij we nooit concessies doen aan kwaliteit en originaliteit. Om deze reden is onze missie dan ook tot op de dag van vandaag niet verandert en luidt:

  “Wij bereiden de lekkerste gerechten voor de leukste mensen op de mooiste locaties”

  Grill’nSmoke is ontstaan uit passie en plezier voor de bereiding van goed, huisgemaakt en vooral lekker eten. Door trouw te blijven aan onze kernwaarden is het streven van Grill’nSmoke, om jaar in en jaar uit toonaangevende en nieuwe smaak sensaties te blijven delen met onze gasten.

  • Duurzaam: Bij alles wat we inkopen, bereiden en organiseren, overwegen wij of dit de meest duurzame oplossing is. Grill’nSmoke streeft er naar haar footprint zo klein mogelijk te houden.
  • Puur: Grill’nSmoke heeft korte lijnen van boer naar BBQ en staat voor bereiding van eerlijke ingrediënten, lokaal vlees, groente en duurzame producten. 
  • Origineel: Grill’nSmoke is geen 13 in een dozijn cateraar en blijft vernieuwende product combinaties ontwikkelingen waarbij we altijd vasthouden aan onze kernwaarden. “Het gaat vanzelf, we kunnen er niks aan doen”.
  • Passie: We houden van wat we doen en we doen waar we van houden. “De lekkerste gerechten maken op de grill voor de leukste mensen op de mooiste locaties”
  • Professioneel: Barbecueën is een vak!. Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde.
  Ons verhaal