Ons verhaal

Grill’nSmoke is dé barbecue cateraar voor zakelijke cateringen, bruiloften, festivals en markten door heel Nederland en België; Benieuwd naar ons verhaal?

Grill’nSmoke is ontstaan uit een passie voor barbecueën en de liefde voor grillen en roken. We begonnen met het idee om BBQ catering toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar de ultieme smaakervaring. Onze reis heeft ons geleid naar (food)festivals, markten, bruiloften en bedrijven voor catering met als basis “BBQ”. We zijn uitgegroeid tot een begrip in Nederland en delen graag onze passie met anderen.

Bij Grill’nSmoke geloven we dat barbecueën meer is dan alleen eten bereiden. Het is een manier om samen te komen, te genieten en herinneringen te creëren. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van onze community en samen met ons de geweldige wereld van grillen en roken te ontdekken.

Onze stijl? “Walking Diner Festival”. Onze setup is stoer en festival-achtig, met werktafels en barren van sloophout en ludieke arrangementen op krijtborden. Onze grillers brengen een ongekende glimlach en dosis enthousiasme mee om van ieder moment een feestje te maken. Join us and experience the world of BBQ with Grill’nSmoke!

  Missie en Visie

  Wij geloven in de kracht van authentieke smaken en de unieke ervaring van barbecueën. Onze missie is om de lekkerste gerechten te maken voor de leukste mensen op de mooiste locaties, waarbij we de smaakvolle traditie van het grillen en roken in ere houden.

  Bij Grill’nSmoke geloven we in eerlijke producten van de beste kwaliteit. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van een hoogwaardig eindresultaat. Daarbij selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers en werken we samen met lokale producenten en vakmensen om de beste producten te kunnen bereiden. Onze arrangementen zijn met veel liefde samengesteld en we staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij het samenstellen van het ‘juiste’ arrangement voor hun gasten en event.

  Wat Grill’nSmoke uniek maakt, is onze persoonlijke benadering. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om een langdurige relatie met hen op te bouwen. We staan altijd klaar om te adviseren, vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, om onze klanten de maximale BBQ beleving te geven.

  • Duurzaam: Bij alles wat we inkopen, bereiden en organiseren, overwegen wij of dit de meest duurzame oplossing is. Grill’nSmoke streeft er naar haar footprint zo klein mogelijk te houden.
  • Puur: Grill’nSmoke heeft korte lijnen van boer naar BBQ en staat voor bereiding van eerlijke ingrediënten, lokaal vlees, groente en duurzame producten. 
  • Origineel: Grill’nSmoke is geen 13 in een dozijn cateraar en blijft vernieuwende product combinaties ontwikkelingen waarbij we altijd vasthouden aan onze kernwaarden. “Het gaat vanzelf, we kunnen er niks aan doen”.
  • Passie: We houden van wat we doen en we doen waar we van houden. “De lekkerste gerechten maken op de grill voor de leukste mensen op de mooiste locaties”
  • Professioneel: Barbecueën is een vak!. Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde.