Ons verhaal

 

Grill’nSmoke is dé barbecue cateraar voor zakelijke cateringen, bruiloften, festivals en markten door heel Nederland en België. Benieuwd naar ons verhaal?

Grill’nSmoke is in 2010 ontstaan uit een diepgewortelde passie voor barbecueën en de liefde voor de smaakvolle traditie van grillen en roken. Onze reis begon ooit met het idee om BBQ catering toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar de ultieme smaakervaring. Gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden die barbecueën biedt besloten we om dit idee werkelijkheid te maken en onze passie te delen met de wereld.

Wij BBQ’en het gehele jaar door, op onze grote, hout-gestookte BBQ trailers waar wij er door de jaren heen een aantal van hebben verzameld. Grill’nSmoke is te vinden op uiteenlopende (food)festivals, markten, bruiloften en bij bedrijven en particulieren voor catering met als basis “BBQ”. Inmiddels uitgegroeid tot “een begrip in Nederland” maken we zelfs met regelmaat een trip richting onze zuiderburen. Wij kunnen met trots zeggen dat we een team zijn van enthousiaste BBQ cracks die hun passie willen delen en anderen graag inspireren om te genieten van heerlijk eten in goed gezelschap.

Bij Grill’nSmoke zijn we ervan overtuigd dat barbecueën meer is dan alleen het bereiden van eten. Het is een manier om samen te komen, te genieten en herinneringen te creëren. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van onze community en samen met ons de geweldige wereld van grillen en roken te ontdekken.

Onze stijl? Die is “Walking Diner Festival. Precies zoals het leven zou moeten zijn volgens ons; “Een mooi feest vol herinneringen in een ongedwongen sfeer”. Bij Grill’nSmoke houdt dat in dat onze setup en aankleding stoer en festival is, onze werktafels, barren en buffettafels van sloophout zijn, arrangementen op ludieke wijze op krijtborden zijn geschreven en onze grillers, die ongekende glimlach en dosis enthousiasme meebrengen om van ieder moment een feestje te maken.

  Missie en Visie

  Bij Grill’nSmoke geloven we in de kracht van authentieke smaken en de unieke ervaring van barbecueën. Onze missie is om de lekkerste gerechten te maken voor de leukste mensen op de mooiste locaties, waarbij we de smaakvolle traditie van het grillen en roken in ere houden.

  Bij Grill’nSmoke geloven we in eerlijke producten van de beste kwaliteit. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van een hoogwaardig eindresultaat. Daarbij selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers en werken we samen met lokale producenten en vakmensen om de beste producten te kunnen bereiden. Onze arrangementen zijn met veel liefde samengesteld en we staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij het samenstellen van het ‘juiste’ arrangement voor hun gasten en event.

  Wat Grill’nSmoke uniek maakt, is onze persoonlijke benadering. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om een langdurige relatie met hen op te bouwen. We staan altijd klaar om te adviseren, vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, om onze klanten de maximale BBQ beleving te geven.

  • Duurzaam: Bij alles wat we inkopen, bereiden en organiseren, overwegen wij of dit de meest duurzame oplossing is. Grill’nSmoke streeft er naar haar footprint zo klein mogelijk te houden.
  • Puur: Grill’nSmoke heeft korte lijnen van boer naar BBQ en staat voor bereiding van eerlijke ingrediënten, lokaal vlees, groente en duurzame producten. 
  • Origineel: Grill’nSmoke is geen 13 in een dozijn cateraar en blijft vernieuwende product combinaties ontwikkelingen waarbij we altijd vasthouden aan onze kernwaarden. “Het gaat vanzelf, we kunnen er niks aan doen”.
  • Passie: We houden van wat we doen en we doen waar we van houden. “De lekkerste gerechten maken op de grill voor de leukste mensen op de mooiste locaties”
  • Professioneel: Barbecueën is een vak!. Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde.
  Ons verhaal