Blog

nov16

Op verzoek: 5 super tips voor je Winter BBQ!

Deel dit bericht op:

Ben jij ook overtuigd dat in de winter bbq-en minstens zo leuk is als in de rest van het jaar? Wij wel!

Een Winter BBQ is super gezellig en sfeervol.

Hier volgen 5 super-tips om jouw Winter-BBQ zeker tot een succes te maken:

  1. Zorg voor minstens 2 vuurkorven. Het is lekker om je hieraan te kunnen warmen. Voldoende, droog hout is natuurlijk een vereiste! Begin met kleine stukken hout en bouw dit langzaam op met grotere stukken. Zet een vuurTON op een paar losse (bak)stenen, want de hitte kan de ondergrond beschadigen.
  2. Pas je menu aan. In de winter scoort “stevige kost” als erwtensoep, grote(re) braadstukken, kalkoen of zelfs wildgerechten beter dan lichte gerechten als vis en groenten. Wij hebben smakelijke ervaring met ‘Pulled Boar’, van wild zwijn. Onze Chef Dennis maakt daar, op verzoek, een schitterende Calvados-saus bij.
  3. Glühwein! Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk warm en als je een beetje handig bent, maak je ‘m zelf: Lees hier hoe. Een alcoholvrij alternatief voor kids en non-alco’s is natuurlijk warme chocomelk.
  4. Leuk: zet een kist/krat klaar voor je gasten met dekens, mutsen, handschoenen en dergelijken.
  5. Schoenen met rubber zolen. Zet deze tip ook in de uitnodiging aan je gasten, het zou jammer zijn als optrekkende kou je gasten te snel weer naar binnen stuurt.

Wij van Grill’nSmoke barbecuen het hele jaar door met een enthousiast en professioneel team. Graag verzorgen we ook jullie BBQ(feest). Vele bedrijven en particulieren gingen jullie voor. We hebben een prachtige winter-brochure, die we jullie op aanvraag toesturen.


Wil jij een uniek kerstdiner, nieuwjaarsbijeenkomst of winters feest? Bel dan met 0172-750771, maak jouw wensen kenbaar en wij maken vrijblijvend een offerte op maat!

The following two tabs change content below.
Joost van Wijk

Joost van Wijk

Grillmeister / Eigenaar op Grill'nSmoke
Gepassioneerd door alles wat met lekker en origineel eten te maken heeft…. Joost heeft na 12,5 jaar zijn stropdas aan de wilg gehangen en zijn hart gevolgd. Met talrijke stages, cursussen, opleidingen en hands-on heeft Joost zich kookkunsten eigen gemaakt die zelfs in BBQ-bakermat Amerika hoge ogen gooien. Zijn tomeloze streven naar originele, pure gerechten van de beste komaf heeft er toe geleid dat Grill’nSmoke in de afgelopen 5 jaar is uitgegroeid tot dé toonaangevende BBQ-cateraar van Nederland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

404