Over Grill ’n Smoke

logo_grill'nsmoke_bbqcatering_slider

Grill’nSmoke is dé barbecue cateraar voor (bedrijfs)evenementen, bruiloften en festivals. Met een gemotiveerd team delen wij de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten. Dit doen wij met respect voor milieu, mens en dier. De meeste ingrediënten die we gebruiken zijn van biologische oorsprong, van boeren en kwekers die wij inmiddels tot onze vrienden rekenen!

Bij Grill’nSmoke maken wij gebruik van de beste ingrediënten, staan wij op de mooiste locaties, voor de gezelligste mensen, de beste etenswaren te bereiden. Wij barbecuen het gehele jaar door, op onze grote, houtgestookte BBQ’s. Grill’nSmoke is te vinden op menig festival, een aantal geselecteerde markten en bij bedrijven en particulieren voor catering. Wij leveren graag maatwerk, waarbij we nooit concessies doen aan kwaliteit en originaliteit!

Grill’nSmoke “The Movie”

Missie en Visie

De missie van Grill’nSmoke is: “Wij bereiden de lekkerste gerechten, voor de leukste mensen, op de mooiste locaties.”

Ook heeft Grill ’n Smoke gekozen voor een duidelijke visie:

“Grill’nSmoke is ontstaan uit passie en plezier voor de bereiding van goed, lekker eten. Door trouw te blijven aan de volgende kernwaarden wil Grill’nSmoke toonaangevend zijn in vernieuwend caterend Nederland:

    • Duurzaam: Bij alles wat wij kopen, doen en durven overwegen wij of dit de meest duurzame oplossing is. Grill’nSmoke streeft ernaar haar footprint op onze aarde zo klein mogelijk te houden.
    • Origineel: Grill’nSmoke is geen 13de in een dozijn cateraar en blijft verrassende cateringconcepten ontwikkelen, altijd vasthoudend aan haar kernwaarden. “Het gaat vanzelf, we kunnen er niks aan doen”.
    • Puur: Grill’nSmoke heeft korte lijnen van boer naar BBQ en staat voor bereiding van eerlijke ingrediënten, lokaal vlees en duurzame producten.
    • Passie: Wij houden van wat we doen en we doen waar we van houden: de lekkerste gerechten maken op de BBQ, voor de leukste mensen, op de mooiste locaties.
  • Professioneel: Barbecuen is een vak! Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.