Team

Maak kennis met onze professionele medewerkers!

Eigenaar Joost in actie

Joost van Wijk

Grillmeister / Eigenaar

Gepassioneerd door alles wat met lekker en origineel eten te maken heeft….

Joost heeft na 12,5 jaar zijn stropdas aan de wilg gehangen en zijn hart gevolgd. Hij verruilde zijn 36 vrije dagen, de bonussen en de (dikke) leasewagen voor een (meer dan) fulltime avontuur dat startte met een Ford Transit en een 5 meter lange BBQ.

Met talrijke stages, cursussen, opleidingen en hands-on ervaring heeft Joost zich de kookkunsten eigen gemaakt die zelfs in BBQ-bakermat Amerika hoge ogen heeft gegooid. Zijn tomeloze streven naar originele, pure gerechten van de beste komaf heeft er toe geleid dat Grill’nSmoke in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot dé toonaangevende BBQ-cateraar van Nederland.

Chef-kok Dennis Noppen heeft lol in bbq

Dennis Noppen

Chief Barbecue Officer

Dennis is een enthousiaste gedreven chef-kok die zijn sporen heeft verdiend in de horeca. Hij begon zijn professionele carrière als mede-eigenaar van een eetcafé en later een grillbar in Spanje.

Eenmaal terug in Nederland de hele keukenhiërarchie doorlopen van chef de partie tot chef-kok in zowel restaurants als hotels met steeds hetzelfde enthousiasme en het streven zoveel als mogelijk te leren van collega’s en leidinggevenden. Hij heeft als chef-kok op zijn beurt zijn ervaring en kennis overgedragen aan leerlingen en collega’s.
Na een korte flirt als uitbater van een kookstudio is hij zich gaan concentreren op catering en streetfood, waar zijn hart ligt. Naast chef-kok voor Grill’nSmoke bedenkt en realiseert hij nieuwe concepten op culinair gebied.

Grillmeister Dré op een festival

Andre Linting

Grillmeister

Dré a.k.a. Grillmeister D. is geen onbekende in avontuurlijk koken. Geen enkel facet van de horeca is hem vreemd.

Van snackbar tot sterrentent, van feestcafé tot Miljonair Fair. Het absolute ‘dieptepunt’ in zijn carrière was zijn functie bij de Koninklijke Marine. In de kombuis van onderzeeboot “Hr. Ms. Dolfijn” (nee, geen duikboot!), kookte Dré wekenlang op dieptes van meer dan 300 meter.

Sinds mei 2011 is deze outdoor-kok pur sang (freelance) onderdeel van het Grill’nSmoke team en heeft sindsdien al menig burgertje gebakken. Als ‘kwartiermaker’ bijna onmisbaar op festivals. Koken op locatie is zijn passie en hij droomt ’s nachts over mooie stukken vlees en vis. Naast koken voor Grill’nSmoke is deze creatieve multitool grafisch ontwerper en kraakt hij ook nog menig oestertje.


Joyce Nieuwenhuizen

Grillmeister

‘Onze’ Joyce is de beste! Of ze nu een paar 1000 hamburgers moet maken bij onze slagerij of in haar eentje een houten bar op moet tillen…..

Ze lacht er om en er bij! Naast haar werkzaamheden voor Grill’nSmoke is Joyce ook actief in het onderwijs. Het zal je juf maar zijn 🙂 Dat Joyce groot fan is van Nick en Simon, vergeven we haar graag.

Martijn van O.

Grillmeister

Martijn is een horeca-man in hart en lever. Martijn had een glansrijke carrière als ijscoman, oliebollenbakker en uitbater van een lunchroom en diverse fast-food zaken. Hierna heeft Martijn jarenlang ervaring opgedaan in de zorg- en hulpverlening.

Al deze ervaring komt goed van pas bij zijn werkzaamheden voor Grill’nSmoke. Vermeldenswaardig is ook wellicht dat Martijn in de 2e helft van de jaren ’90 een van de pioniers was op het gebied van houseparty’s en hij ook nog wel eens ‘bijschnabbelde’ als drager op uitvaartplechtigheden.

Eva Groenendijk

Grillmeister

‘onze Eef’ leeft voor BBQ. Ze kan er uren over praten, dromen en doen. Deze dame staat ook in haar (spaarzame) vrije tijd graag met haar Bastard te kokkerellen en dat mag best urenlang of een dag duren. Eva werkt fulltime bij Grill’nSmoke en is daar als 1000-poot betrokken bij Sales, MEP, als projectmanager en natuurlijk als Grillmeister op cateringklussen. Charmant, vrolijk en vól energie zijn ook nog eens eigenschappen die je graag op je feest hebt!

 

.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.