Thema’s

Naast “gewone BBQ catering” is het ook mogelijk om te kiezen voor een bepaald thema.

Build your Burger

Hierbij grillen wij de lekkerste huisgemaakte burgers van Angus beef, Berkshire varkensvlees en/of onze beroemde BOB-burger (Best of Breed: combinatie van Angus beef en Berkshire varkensvlees).

Op een buffet zetten wij dan diverse broodjes klaar (o.a. sesambroodjes, stokbrood) en vers beleg zoals: tomaat, mozarella, cheddar-cheese, gebakken bacon, uienringen, augurk, jalapeno-pepers, sla en diverse lekkere sauzen. U en uw gasten “bouwen” zo hun eigen overheerlijke hamburgers! We maken het buffet af met enkele frisse salades en vers fruit.

Fish_Vega_bbqcateringFish’nVega

Dit thema  richt zich vooral op de niet-vleeseters en is een origineel alternatief waarbij wij, met de meest verse groenten en vis, heerlijke gerechten maken. Denk hierbij aan zalm, zeeduivel en gamba’s vergezeld door een romige risotto of een gepofte aardappel. Wij poffen, grillen en/of roken graag (biologische) seizoensgroenten en serveren minstens zo graag een smakelijke soep in onze retro soepkommen.

tirol_schlager_bbq

S(ch)lagerfestival

Een gezonde afwijking…. De meesten van ons vinden het leuk om in lederhose te lopen op een Duits of Tiroler festijn. Voor deze gelegenheden maken wij zelf onze bratwursten en eventueel ook schweinehaxe, spareribs en/of gegrilde kippen.

Voor je gasten bakken wij zelf onze kaiserbroodjes en beleggen deze met huisgemaakte bratwurst en sauerkraut. Leuk als lunch of bij de borrel!

Ribs & Chicken

Voor de liefhebbers van kluiven en vette vingers hebben wij ongelimiteerd spareribs en kip bij ons! Deze worden gedurende het bereidingsproces (minimaal anderhalf uur roken/grillen) nog een aantal keren met onze heerlijke marinade ingesmeerd. Zo blijft het vlees nóg sappiger en wordt het nóg smakelijker.

Pas op!! Het eten van door Grill’nSmoke bereide Ribs & Chicken kan tot verslaving leiden!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.