Vacature Grillmedewerker(s)

Grill’nSmoke is een van de grotere authentieke BBQ cateraars van Nederland. Al ruim 13 jaar lang bereiden wij door Nederland en België de lekkerste gerechten voor de leukste mensen op mooiste locaties. Zakelijke cateringen, bruiloft- en/of event cateringen, markten, we doen het allemaal! Wij grillen al onze authentieke gerechten veelal op een van onze 5 meter lange hout gestookte BBQ trailers. Een ware beleving en pure smaaksensatie die onze gasten nog lang zullen navertellen. Door een combinatie van groei en natuurlijk verloop zijn wij op zoek naar nieuwe grillmedewerkers die onze poule per direct in de jaarlijkse piektijden (april t/m september & december) willen komen versterken.

Wat ga je doen:

Onder leiding van een ervaren cateringmanager speel je op de meest uiteenlopende locaties met vuur en grill je de lekkerste gerechten en producten op een authentiek BBQ trailer om deze vervolgens te serveren onze gasten. Naast alle catering opdrachten verkoop je vol enthousiasme een of meerdere van onze evenement toppers op de diverse evenementen en/of markten waar we jaarlijks aan deelnemen. Geen catering of evenement uiteraard zonder op- en afbouw van de locatie en ook de afwas (no worries, we hebben een snelle vaatwasser) moet gedaan worden. Dit doen we echter niet zonder de nodige lol, flauwe grap of koude versnapering.  

Wie ben jij:

Jij bent minimaal 16 jaar oud, hebt een passie voor lekker eten en de bereiding hiervan en deelt dit maar al te graag met anderen “onze gasten bijvoorbeeld 😊 “ Heb je wel de passie maar ontbreekt de ervaring je nog ? Geen enkel probleem, we leren je graag alles bij wat je nodig hebt om een ervaren grillmedewerker en wellicht wel grillmaster te worden. Wij verwelkomen graag een enthousiaste persoonlijkheid binnen ons jonge team die op locatie als visitekaartje voor GrillnSmoke fungeert en oog heeft voor detail en kwaliteit. Lekker knallen op momenten dat er om gevraagd wordt en je bent niet vies van onregelmatige uren. Een flexibele agenda en de bereidheid om flexibel te zijn is hierom bijzonder gewenst.

Geen noodzaak, maar zou makkelijk als;

Je een rijbewijs hebt en woonachtig bent in Alphen of omgeving.

Wat je er voor krijgt:

Een mooi salaris, de leukste collega’s met de meest flauwe grappen, geweldige momenten op de meest uiteenlopende locaties, gratis zonnebrand en een mooie tint van al die buiten klussen in de zomer. Is dat alles ? Zeker niet. Daarnaast regelen we ontmoetingen met de leukste mensen, kan je de lekkerste dingen proeven en soms mee naar huis nemen, en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en zo bij te dragen aan de groei en het succes van GrillnSmoke. En “oh ja”…..koude voeten, vieze handen, en slappe beentjes hebben we ook weleens maar dat vergeet je al snel als je bedenkt dat je het leukste doet wat er is.

Nog steeds aan het lezen ? Dan ben je vast geïnteresseerd of heb je nog vragen 😊

Mail ons dan jouw motivatie en CV of jouw vragen naar info@grillnsmoke.nl of bel ons op 0172-750771