nee toch?

 

 

Wie kent ze niet: van die barbecues van de zaak waarbij het stokbrood al op is voor het eerste stukje aangebrande vlees van de barbecue komt? Niet echt ons ding! Wij gaan liever voor een écht goed BBQ-feestje met verse ingrediënten, lekkere gerechten, een goede sfeer en waarbij jij vooral niets hoeft te doen. Ideaal voor een borrel, bedrijfsfeest of receptie op kantoor!

MOOIE INGREDIËNTEN IS HET UITGANGSPUNT.

Onze filosofie bestaat uit precies twee woorden: lekker eten. En dan bedoelen we ook echt lekker. De aardappelsalade, stokbroden en sateetjes uit de supermarkt kent iedereen, maar die van ons smaken toch nét even flink anders. En behalve vlees, vis en stokbrood bereiden wij ook bijzondere gerechten. Wat dacht je van stamppot met bospaddenstoelen en truffel, zuurkool ‘Ras el Hanout’, gevulde worsten, heerlijke huisgemaakte hamburgers, diamanthaas, côte de boeuf en picanha? Met uitsluitend vlees van bevriende boeren en altijd vers bereid, dus geen (diepvries)vlees aan stokjes. Al sinds 2010 is ons motto: ‘geen consessies aan kwaliteit en originaliteit’.

BBQ CATERING VOOR IEDEREEN

Vlees, vis, vegetarisch, veganistisch, Halal, glutenvrij, lactosevrij, iedereen kan van onze BBQ-feesten genieten. En niet omdat er toevallig een paar gerechten glutenvrij of vegan zijn, maar omdat we van tevoren jullie dieetwensen doorspreken en voor iedereen meerdere gerechten bereiden. Zodat jullie er allemaal van kunnen genieten.

ROLLENDE KEUKENS

Als Grill’nSmoke BBQ bij jullie op bezoek komt, blijft dat niet onopgemerkt. Wij komen met een stoere Landrover Defender, zetten sloophouten barren neer, hangen de feestverlichting op, hebben houtgestookte barbecues van minimaal 5 meter lang en werken met een team van jongens en meiden in stoere kleren en met passie voor mooie producten en koken. Ze vertellen je graag hoe alle gerechten bereid worden. En ze serveren alles natuurlijk live van de barbecue op je bord.

VERWEN JE PERSONEEL

Wil jij je collega’s, werknemers, relaties of klanten een goed bedrijfsfeest cadeau doen? Verras ze dan met een BBQ-feest van Grill ’n Smoke! Wij BBQ’en al voor groepen vanaf 50 personen en tot maximaal 1.000 personen. Meer weten? Bel ons gerust even op via 0172-750771 en ontvang een PDF vol arrangementen en tips. Of neem eerst een kijkje op www.grillnsmoke.nl/zakelijke-catering