Werkwijze

Bij Grill'nSmoke doen we niet aan standaard, maar exclusieve outdoor catering op maat!

Voor ieder feest, privé of zakelijk. Bij barbecue catering door Grill’nSmoke staan jij en jouw gasten vooraan! Of het nu 25 of 750 gasten zijn, een bruiloft, jubileum of bedrijfs BBQ:

“Wij zorgen ervoor dat jij je niet over het eten hoeft te bekommeren”.

Grill’nSmoke maakt gebruik van professionele medewerkers. Wij vinden dat het naast de passie van de medewerkers, ook belangrijk is dat zij professioneel opgeleid zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij kunnen

braden, grillen, roken, bakken en meer…. Grill ’nSmoke gebruikt hierbij voornamelijk pure, biologische ingrediënten. Wij stoken onze BBQ met appel en- of beukenhout voor een optimaal smaakresultaat.

Naast ons beroemde “Broodje Puur” en de lekkerste “Pulled Pork”, hebben we vaak grote(re) stukken vlees in het rook-gedeelte. Wanneer deze hun ultieme gaarheid hebben bereikt, snijden we mooie porties voor jouw gasten, onze klanten. Doordat er op lage temperatuur wordt gerookt, stollen de eiwitten in plaats van dat deze open knappen en krijgt het vlees een mooie rooksmaak. Dit resulteert in prachtig gegaard stuk vlees met een unieke smaaksensatie die je bij zal blijven!

Niet alleen de vleeseters kunnen hun hart ophalen

Ook liefhebbers van vis en groenten kunnen wij verrassen met prachtige gerechten zoals een soep van gegrilde paprika, gerookte aardappels, gegrilde courgette en terplekke gerookte zalm -zoals-u-nog-nooit-eerder-at. Wij staan het liefst buiten en het geheel verzorgde barbecue-buffet staat binnen óf buiten!

Grill’nSmoke is niet zomaar een cateraar: ons vak is BBQ catering en dat doen we goed!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.