
Ben jij ook overtuigd dat in de winter bbq-en minstens zo leuk is als in de rest van het jaar? Wij wel!
Hier volgen 5 super-tips om jouw Winter-BBQ zeker tot een succes te maken:
- Zorg voor minstens 2 vuurkorven. Het is lekker om je hieraan te kunnen warmen. Voldoende, droog hout is natuurlijk een vereiste!
- Pas je menu aan. In de winter scoort “stevige kost” als erwtensoep, grote(re) braadstukken, kalkoen of zelfs wildgerechten beter dan lichte gerechten als vis en groenten.
- Glühwein! Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk warm en als je een beetje handig bent, maak je ‘m zelf: Lees hier hoe. Een alcoholvrij alternatief voor kids en non-alco’s is natuurlijk warme chocomelk.
- Leuk: zet een kist/krat klaar voor je gasten met dekens, mutsen, handschoenen en dergelijken.
- Schoenen met rubber zolen. Zet deze tip ook in de uitnodiging aan je gasten, het zou jammer zijn als optrekkende kou je gasten te snel weer naar binnen stuurt.
Wil jij een uniek kerstdiner, nieuwjaarsbijeenkomst of winters feest? Bel dan met 0172-750771, maak jouw wensen kenbaar en wij maken vrijblijvend een offerte op maat!
Super leuk concept! Voor hoeveel personen moet je sws boeken? Ben erg benieuwd!
Hoi Hendrik, wij BBQ-en voor groepen vanaf 50 personen!
Toevallig, ik zag je pas rijden op de A4 bij Leiden! Ik hou je in m`n gedachten. wie weet.
http://www.nj-cook4you.nl
Blijf altijd dol op BBQ, ook in de winter stoppen we hier thuis niet mee. Dan gebruiken we gewoon de binnen BBQ!