Winter BBQ

Winter BBQ

Wil je ook jouw personeel/klanten verrassen met een sfeervolle Winter BBQ? Zo een met een paar vuurkorven en een grote, hout-gestookte XXL Smoker die indruk maakt op elk bedrijfsfeest, iedere kerstborrel en nieuwjaarsbijeenkomst? Dan ben je bij Grill’nSmoke aan het juiste adres!

🔥Download hier ons Winter Barbecue Menu🔥

Door te kiezen voor Grill’nSmoke BBQ

kies je voor een sfeervol, origineel concept voor jouw gelegenheid met heerlijke, pure gerechten van de beste komaf. Dit heeft er toe geleid dat Grill’nSmoke is uitgegroeid tot dé toonaangevende BBQ-cateraar van Nederland én België.

grillnsmoke_smoker_winterbbq
Gezegend met een goed gevoel voor sfeer, service en kwaliteit heeft Grill‘nSmoke een professioneel team met een glashelder doel; de lekkerste gerechten bereiden, voor de leukste mensen, op de mooiste locaties. Dat is wat we doen…. en waar we van houden!

Knapperend houtvuur en lekker seizoenseten

Wij van Grill’nSmoke barbecueën het hele jaar door. Dus ook als het buiten (wat) kouder is. De knusse ambiance in de wintertijd vinden wij fantastisch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een erwten- of bruine bonensoep die in een gietijzeren ketel boven een houtvuur wordt verwarmd. Uiteraard nemen wij ook een paar vuurkorven of oliedrums mee. Onze gezellige en professionele koks serveren vanaf onze fraaie houten barren al het lekkers dat we op onze hout-gestookte XXL Smoker bereiden.

Speciaal voor de winterperiode heeft onze chef-kok Dennis een aantal menu’s samengesteld, uiteraard op basis van wat dit seizoen ons te bieden heeft, voor een kerstreceptie, nieuwjaarsborrel en personeelsfeest! Van een eenvoudige lunch of buitenborrel tot een avondvullend diner. En het spreekt voor zich dat wij ons altijd graag aanpassen naar jouw wensen!

Winter BBQ

Meer informatie over de Winter BBQ?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)-172-750771
Email:: info@grillnsmoke.nl

Of vraag hier gelijk een offerte aan!

Lees ook de 6 supertips voor een Winter BBQ!