Blog

nov12

Winterbarbecue aan huis

Winterbarbecue aan huis

Organiseer je een feest in wintertijd? Een geheel verzorgde Winter BBQ aan huis, bij het bedrijf of welke andere lcoatie, met vuurkorven en een (of meer) van onze XXL SmokerBBQ’s is dan wel een heel goed idee. Jouw gasten kijken met een warm en tevreden gevoel terug op jouw feest. Wat wil je nog meer?

Wintermenu’s:

Speciaal voor dit koude seizoen hebben we een aantal menu’s samengesteld met o.a. huisgemaakte snert, stamppotten en grote stukken gebraad. Natuurlijk bespreken wij ook graag hoe we jouw wensen kunnen invullen. Uiteraard kunnen wij ook de warme chocomel(k) en Glühwein verzorgen.

Hoe werkt zo’n Winter BBQ?

Vraag hier jouw offerte aan. Vermeld hoeveel personen, voor welke gelegenheid je een winterbarbecue wilt houden, jouw locatie, de datum en jouw persoonlijke wensen.

Als wij komen, doen we het goed. Wij nemen alles mee, bereiden de gerechten ter plekke, zorgen voor een mooie aangeklede buffet met o.a. servies en bestek, een assortiment aan brood, huisgemaakte kruidenboter, sauzen en bijvoorbeeld Roseval-aardappel-parten vanaf onze houtgestookte BBQ. En uiteraard ruimen wij ook netjes op en nemen we alles ook weer mee terug.

Lees hier ook onze 5 super tips voor een geslaagde winterbarbecue!

Heb je speciale vragen of wensen? Bel ons op 0172-750771!

2 Comments

  1. Lizan

    Hallo,
    Ik organiseer een eindejaars etentje voor mijn team. Wij werken op een zorgboerderij dus wij zijn erg verbonden met het buitenleven. Daarom leek een winter bbq mij een goed idee. Wij zijn met 9personen en willen dit doen op 21dec

    1. Joost van Wijk

      Hoi Lizan, dank voor je reactie! Wij zouden het graag verzorgen, maar 9 personen is helaas niet toereikend om een klus te doen. Wij zijn altijd wel minstens 15 uur bezig met een catering omdat we geen dozen van de Makro opentrekken. Dat is met 9 personen niet te betalen, sorry!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.