BBQ-workshop Exclusive XL-smoker Experience

Lekkerste luxe BBQ catering van België

Altijd al eens op zo’n te gekke, grote Oklahoma-smoker willen werken?

Al sinds 2010 trekken wij met onze XL-smokers door Nederland en België om onder andere op bedrijfsfeesten en bruiloften gasten culinair te verwennen. Tijdens deze altijd leuke klussen krijgen we meer dan regelmatig de vraag of we ook workshops geven. Tot nu was ons antwoord steevast ‘nee’. Nu komt daar verandering in met de eerste 4 exclusive XL-smoker Experiences:

Exclusive XL-smoker Experience!

In 3 uur tijd maak je onder de bezielende en enthousiaste leiding van een van onze Grillmasters kennis met de basics van ons vak. En die zijn best uitgebreid. Omdat we je niet willen overladen met theoretische kennis, feitjes en ander geneuzel, beginnen we na een korte introductie natuurlijk eerst met het opstoken van onze Amerikaanse smokers!

Ieder team (max 6 personen) maakt een compleet BBQ-menu met hoofd-items waaronder een mooi stuk ‘groot gebraad’ zoals Ribeye en enkele side-dishes, die jullie vervolgens ook van elkaar mogen proeven, als je dat tenminste aandurft 😉

Locatie: Grill’nSmoke HQ – Ondernemingsweg 8 – 2404 HN Alphen aan den Rijn
Ontvangst: 16:45 uur
Start: 17:00 uur
Einde: 20:00 uur en dan heb je gegeten en gedronken. Wij doen de afwas wel, okay?
Aantal plaatsen: max 24
Kosten: €79,- inclusief Food and (free) Drinks

Vragen / opmerkingen of bijzondere wensen? Mail met Antal

Wij hebben de volgende dagen gepland:

 • Donderdag 18 januari 2018
 • Zaterdag 27 januari 2018
 • Donderdag 8 februari 2018
 • Zaterdag 24 februari 2018

Meld je/jullie nu aan via onderstaand formulier:


Voorwaarden:

 • Na inschrijving ontvang je van ons een factuur. Na betaling is jouw aanmelding definitief. Kosteloos annuleren of verplaatsen naar andere datum tot 14 dagen voorafgaand. Tot 1 week van te voren 50% refund. Je kunt jouw reservering altijd weggeven of verkopen.
 • Deelname geschiedt op eigen risico. Uiteraard begeleiden wij je ook op het gebied van ‘veilig werken’ maar er wordt met vuur ‘gespeeld’ en je gebruikt scherpe messen en daarmee ben je natuurlijk wel zelf verantwoordelijk.
 • Als er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn (we verwachten het natuurlijk niet), ontvang je van ons een mail met het vriendelijke doch dringende verzoek om te verplaatsen naar een andere datum. Komt jou dat niet uit, krijg je natuurlijk je geld terug.
 • Regen? Voor ons nooit een probleem. Wij werken altijd buiten. Gaat dus altijd door tenzij de KNMI dreigingsniveau pimpelpaars met gele stippen afgeeft. Dan bellen we je gelijk op!

Tips:

 • Kleding: stevig doch comfortabel. Winddicht zodat je het lekker warm houdt en schoenen die een stootje kunnen hebben (rubberen zool houdt kou tegen). Schort krijg je van ons.
 • We zijn bereikbaar met het OV: het is een stukje lopen en op de terugweg is dat goed voor de spijsvertering
 • Parkeren: gratis tegenover ons pand
 • Drinks are for free: houd jezelf een beetje in de hand qua alcoholische versnaperingen aub.