Zakelijke catering

Zakelijke catering door Grill'nSmokeWil je op originele wijze jullie zakelijke catering voor een zakelijke bijeenkomst laten verzorgen? Met de imponerende XXL SmokerBBQ’s van Grill’nSmoke ben je er zeker van dat je direct de aandacht trekt. Zelfs wanneer er nog helemaal niks geproefd is.

Zakelijke catering, maar dan verrassend

Collega’s, relaties of klanten zullen verrast zijn door de originaliteit en de heerlijke gerechten van Grill’nSmoke. Wij weten een blijvende (smaak)sensatie toe te voegen aan ieder bedrijfsfeest, bedrijfsopening, jubileum, productpresentatie, managementmeeting of ander zakelijke bijeenkomst.

Van een smakelijke snack tot een volledig verzorgd diner: Grill’nSmoke maakt er een feest van om nooit te vergeten.

?Grill’nSmoke als vlammend middelpunt op jullie bedrijfsfeest? Download hier onze arrangementen.?

Door te kiezen voor Grill’nSmoke BBQ

kies je voor een origineel concept voor jullie (bedrijfs)feest met heerlijke, pure gerechten van de beste komaf. Dit heeft er toe geleid dat Grill’nSmoke in de afgelopen acht jaar is uitgegroeid tot dé toonaangevende BBQ-cateraar van Nederland én België.

Gezegend met een goed gevoel voor sfeer, service en kwaliteit heeft Grill‘nSmoke een professioneel team met een glashelder doel; de lekkerste gerechten bereiden, voor de leukste mensen, op de mooiste locaties. Dat is wat we doen…. en waar we van houden.

Zakelijke catering, altijd naar wens

Het spreekt voor zich dat wij graag jullie wensen voor het verzorgen van jullie zakelijke catering met jou bespreken. En het verzorgen van zakelijke catering gaat verder dan alleen het verzorgen van goed eten.

Bijvoorbeeld de locatie. Bij het kiezen van een locatie kun je er voor kiezen om het op eigen terrein te doen, op een leuke buitenlocatie of bij één van onze geselecteerde partners. Met Grill’nSmoke wordt jullie zakelijke catering op een onvergetelijke manier verzorgd. En ben je er zeker van jullie gasten nog lang zullen napraten over jullie bedrijfsfeest. Lees hier onze referenties.

Meer informatie over onze zakelijke catering?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: 0172-750771!
E-mail:info@grillnsmoke.nl
Of lees meer over onze werkwijze

PS: ook voor een zakelijke evenement kun je kiezen voor een thema BBQ

Enkele van onze klanten

Jupiler
NEP Worldwide
Nationale Nederlanden


Testimonials

“Een goed verzorgde winterse BBQ, met pure ingrediënten en voor ieder wat wils.”
“Tijdens onze Prinsjesdag BBQ heeft Grill’nSmoke voor onze 250 gasten de catering verzorgd, dit naar volle tevredenheid. Zowel in het voortraject als op de dag van het evenement hebben Joost en zijn team goed met ons meegedacht over de invulling van de catering.
Grill ’n Smoke is een leuk en creatief cateringconcept, een absolute aanrader!”
“Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede verzorging en leuke presentatie van de BBQ! We hebben weer veel positieve reacties mogen ontvangen, waarbij de botervis veelvuldig genoemd werd. Bij een volgende BBQ zullen we zeker weer aan jullie denken.”

Bekijk hier al onze referenties.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.