Zakelijke catering

Wil je op originele wijze jullie zakelijke BBQ catering op locatie voor een zakelijke bijeenkomst laten verzorgen? Met de imposante trailer BBQ’s van Grill’nSmoke ben je er zeker van dat je direct de aandacht trekt. Zelfs wanneer er nog helemaal niks geproefd is.

ZAKELIJKE CATERING, MAAR DAN VERRASSEND

Collega’s, relaties of klanten zullen verrast zijn door de originaliteit en de heerlijke gerechten van Grill’nSmoke. Wij weten een blijvende (smaak)sensatie toe te voegen aan ieder bedrijfsfeest, bedrijfsopening, jubileum, productpresentatie, managementmeeting of ander zakelijke bijeenkomst.

Van een smakelijke snack tot een volledig verzorgd diner: Grill’nSmoke maakt er een feest van om nooit te vergeten.

 DOWNLOAD HIER ONZE ARRANGEMENTEN.
DOOR TE KIEZEN VOOR GRILL’NSMOKE BBQ

kies je voor een origineel concept voor jullie (bedrijfs)feest met heerlijke, pure gerechten van de beste komaf. Dit heeft er toe geleid dat Grill’nSmoke in de afgelopen dertien jaar is uitgegroeid tot dé toonaangevende BBQ-cateraar van Nederland én België.

Gezegend met een goed gevoel voor sfeer, service en kwaliteit heeft Grill‘nSmoke een professioneel team met een glashelder doel; de lekkerste gerechten bereiden, voor de leukste mensen, op de mooiste locaties. Dat is wat we doen…. en waar we van houden.

ZAKELIJKE CATERING, ALTIJD NAAR WENS

Het spreekt voor zich dat wij graag jullie wensen voor het verzorgen van jullie zakelijke catering met jou bespreken. En het verzorgen van een catering gaat verder dan alleen het verzorgen van goed eten.

Bijvoorbeeld de locatie. Bij het kiezen van een locatie kun je er voor kiezen om het op eigen terrein te doen, op een leuke buitenlocatie of bij één van onze geselecteerde partners. Met Grill’nSmoke wordt jullie zakelijke catering op een onvergetelijke manier verzorgd en ben je er zeker van jullie gasten nog lang zullen napraten over jullie bedrijfsfeest. 

MEER INFORMATIE OVER ONZE ZAKELIJKE CATERING?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: 0172-750771
E-mail: info@grillnsmoke.nl
Of lees meer over onze werkwijze