Referenties

Wij zijn er supertrots op dat wij het afgelopen jaar weer voor diverse bedrijven een zakelijke barbecue catering mochten verzorgen! Onderstaand een mooie sfeerimpressie en greep uit de reacties van onze klanten.


Testimonials

“Hierbij de getekende bevestiging retour.
Erg fijn dat we weer van jullie kookkunsten mogen genieten.”
“Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede verzorging en leuke presentatie van de BBQ!We hebben weer veel positieve reacties mogen ontvangen, waarbij de botervis veelvuldig genoemd werd. Bij een volgende BBQ zullen we zeker weer aan jullie denken.”
“De reacties over de culinaire invulling afgelopen donderdag waren zeer lovend. Nogmaals dank hiervoor.”

“Een goed verzorgde winterse BBQ, met pure ingrediënten en voor ieder wat wils.”
“Nogmaals dank voor je inzet afgelopen woensdag. Het was zeer geslaagd en ik heb alleen maar positieve reacties gehoord.”
“Afgelopen september hebben wij, Bouwmaat Leiden, met het inschakelen van Grill’nSmoke ons jaarlijkse barbecuefestijn zonder meer op een hoger niveau gebracht. De manier van presenteren en kwaliteitsniveau valt bij iedereen in de smaak, klasse en is zeker voor herhaling vatbaar!”

 

Wil jij ook de meest positieve bbq-ervaring tijdens een zakelijk evenement? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Wij werken louter met (dag)verse producten -zoveel mogelijk biologisch- en alles zoveel mogelijk home-made serveren gecombineerd met onze kennis, ervaring en tomeloze inzet om ook jouw event tot een mooie herinnering te maken voor de gasten levert bovenstaande reacties op!