Blog

dec17

Nieuwjaarsborrel, zoen of kus?

Zoenen tijdens de nieuwsjaarborrel?

Ieder jaar weer een mooie discussie, voornamelijk onder vrouwen. Hoe ontwijk je die ene muffe collega? Bij (een enkele) man leeft voornamelijk: hoe zorg ik dat ik ‘die knappe jongedame van sales’ te zoenen krijg? Daarvoor moeten hij én zij bij de nieuwjaarsbbq zijn. Nieuwjaars-BBQ??? Ja, op de nieuwjaarsborrel!

Ja, dit jaar gaan jullie het eens helemaal anders doen. Niet op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar om 16:00u in de kantine (oh, pardon: bedrijfsrestaurant) verzamelen voor blokjes kaas, klamme borrelnootjes. En ook geen hoofdpijn-huiswijn van een niet nader te noemen supermarkt. Lekker naar buiten, voor/achter/naast het pand – daar waar wij onze XXL-smoker-BBQ neer kunnen zetten- voor een smakelijk borrelhapjes of een winters menu.

Nieuwjaarsborrel met BBQ Catering!

Vanaf deze indrukwekkende hout-gestookte barbecue en vanachter onze sfeervolle houten barren serveren wij met veel plezier (en allen huisgemaakt!): Slagers-snert, bospaddenstoelenstampot, spare-ribs, lekkere worstjes en de onvervalste Pulled Pork Cheesburger, een hit op iedere gelegenheid! Een winterse salade en lekker wat stokbrood met onze home-made kruidenboter maken het geheel compleet. Om de sfeer nog verder te verhogen, vraag ons gerust om de vuurtonnen mee te nemen! burn baby, burn!

De vrouwen kunnen zich gewoon bij ons melden. Wij, heldhaftige, stoere, Grillmasters zijn gewend om het vuurtje op te stoken in het gezelschap van de dames. Burgers te flippen terwijl we aandachtig luisteren naar het gekeuvel van de meiden van HR.

En voor die man die de jongedame van sales… Juist, ze is bij ons in de buurt te vinden.

Wil je nu toch eigenlijk echt wel eens weten hoe en wat? www.grillnsmoke.nl/winter-bbq

Neem gerust eens contact met ons op. Wij zijn gepassioneerde professionals die 52 weken per jaar barbecuen. Geen uitdaging is ons te groot, we denken donders-graag met je mee om hét event van het jaar culinair te ondersteunen. Vele gerenommeerde bedrijven gingen jullie voor, vraag ons gerust om een referentie.

De etiquette

Deze blog is natuurlijk niet helemaal serieus, vandaar dat we graag nog even doorlinken: tips voor ‘gelukkig nieuwjaar wensen’.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.